Funderingar

En fundering jag inte riktigt kan släppa ... 


Är det verkligen ingen som som kollar på sambandet mellan alla ökade diagnoser och allergier ihop med vaccinationer? Ja menar att innan 12 månaders ålder bli injiserad med minst 18 preparat rakt in i den nya lilla kroppen kroppen vars hormon och nervsystem jobbar vidare efter förlossningen. En annan får ju inte ens ta nasonex och amma utan att de förenas med "livsfara" och "vi vet inte följderna" ?? Och då ska ETT preparat gå via mig först. Det kan inte vara helt utan följder.. omöjligt!

Styr läkemedelsföretagen Sverige SÅ hårt att ingen vågar ifrågasätta? Att ingen ens vill prata om de? För hur kan vi så säkert veta i de långa loppet att vaccin är säkert? Vi har inte hållt på så himla länge..(50-talet. Knappt en livslängd) Nu ska de testas i rikstaden om vi ska införa tvångsvaccinationer! Tvång!? Att spruta in vacccin som det finns framforskade riktiga biverkningar på. Det ska ett tvivelaktigt (ni får googla de själva) läkemedelsföretag sälja på oss, alla miljoner som föds. Utan valmöjlighet. Bra deal där ekonomiskt 😏 

Men håll med, är det inte lite konstigt iaf... 
Och skit nu i ja eller nej till vaccin debatt här, jag är både och. Mest nej men de är för jag är rädd att ta en alvedon typ.. ✌🏼 Men jag kan inte köpa allt här. Och jag kan absolut inte stödja tvångslagar. Jag förstår mer om skolan eller förskolan säger nej, men tvång!? Nej sätt mig i fängelse för civil olydnad in that case! 

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0