Veckan går...

....och jag blir sämre på att uppdatera! Men jag gillar att uppdatera så medans Vidar mumsar morgon kexet (efter gröten) och jag dricker mitt kaffe så uppdateras de lite. Iaf. 

I måndags kom Valter och Kicki hit och hängde med oss. Vi åt lunch ihop, lekte och hängde ute i trädgården. Valter går nu utan problem men lilla Vidar har ingen lust. Han kan och gör det gärna om han får hålla handen. Men att gå ensam är påtok för läskigt. 


I tisdags sen stack vi direkt iväg till dagis! På måndag är det dax för inskolning och vi hängde där och hälsade på. Lekte med bilar, hade fruktstund och sen stack vi iväg på fyrhjulingen i skogen för att leta troll. Jag älskar att Vidar ska gå där!!! 💛 

När vi kom hem sen sov han i över 3 timmar. Medans han sov ringde sjukhuset och sa, jobbet är ditt. Lönen du ville ha får du och vi skickar papprena att skriva på. ALLTSÅ WOW!!! Jag kommer inte hoppa runt utan hamnar på operation låter de som. ALLTSÅÅ WOOW!! Firade med att åka och yoga. 


Igår kom Amanda, Sara och Emma med Rocky och Alice. Tiden förändras och resten av älsklingskidsen var på dagis! Vi hade som vanligt supermysigt 💕 Vidar hoppade över eftermiddagsvilan så vi låg på soffan och tittade tv ihop tills Erik & farbror (som kom hem från Bali) kom hem!!! Myskväll med kinamat. 

Idag kommer Lena och 
Emelie och leker med oss. 

Vi träffar alla våra bästa små och stora kompisar denna sista mammalediga vecka och jag kan inte hjälpa att känna att vi på nått vis tar farväl ❤️ nya tider väntar och det är väldigt blandade känslor inför de. Mycket förväntan, lite sorg och en hel del pirr i magen!

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0