Värmen, bästa kompisar å så


Igår kom värmen, ni vet när det tillåmed blåser skapligt skönt ute. Fan va glad man blir!! Jag och Ida stack till böna café och både åt lunch och fikade. Så himla mysigt! Vi hann även ta en promenad då Vidar sov. Vidar är tokig i Ida. Inge blyg, pussar henne och sträcker armarna mot'na fast han är hos mig. Sånt gör ju att man själv gillar Ida massa lixom, haha! 💛 


Träffade mitt underbara gäng idag för picknick i Boulognen. Emma hade gjort olika sorters baguetter och jag köpte café-bullar att ta med igår. Idag var det ännu varmare än igår ☀️ hallelulja ! nu får det hålla i sig tack. Hela juni har ju gått. Vi hängde där hela dagen. Åt glass, lekte, blåste bubblor, och höll låda. Vidar då, lämnar inte filten 😜 den här gräsfobin han har, så festlig och okej, kan ju få hålla i sig en liten stund till, nu vet jag vart jag har han. Men med dom nya mockasinerna han fick funkar det att promenera runt iaf.


När vi sa hejdå gick jag och tog en kik på fico-rean och Sivi-rean. Slutade med ett par nya byxor från hunkydory. Favoritbyxor 👌🏼 kikade Åhléns oxå om de fanns nå fint, typ mini rodini, till Vidar. Men nä. Nu nattar Erik och sen ska vi slå på OITNB. Vår favoritserie just nu. 
 

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0