Fullrulledag

Idag började vi dagen med en promenad tillsammans med gobitarna Emelie och Kee 💕. Frost och kyla ute nu äntligen så hoppas de kommer snö snart! 


Sen hade jag och Vidar äran att få rå om Ida på hennes födelsedag! Vi gjorde vår favoritsallad, åt bakelser och hängde i soffan. Tog även en promenad i mörkret (nu måste jag köpa reflexväst) så idag vart det över en mils gång. Det var en ära att få rå om Ida på hennes dag å Vidar är riktigt förtjust i henne! 

Till kvällen åkte vi till mitt arbete och var med på nattmötet. Det var så roligt att träffa allihop och Vidar fick massor av fina Laban kläder (spöken å nattarbetare hör ihop lixom) Tack så mycket!! Det bjöds även på smörgåstårta för Ida så gissa om magen rund å go idag? Så värt de!
Vidar är i en riktigt solskensperiod just nu vilket är så himla mysigt. Han är lätt och glad för det mesta..... tills ikväll. Lilla älsklingen har gråtigt hysteriskt länge. Han har lite torra fläckar på huvudet som han har kliat massor på. Tror de är boven. Så lite jummet vatten och massa vagga/gå runt/ tuttning och kramar senare å nu sover han i min famn och jag sitter i sängen. Benen är bortdomnade men jag vågar inte röra mig. Alltså hjärtat går sönder när han är så här ledsen. Så nu hoppas vi på att det går över fort. 

Go'natt 

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0