¤Nature Zoo

 
Värmen är borta och det blåser kalla stormvindar. va fan hände med mittimellan?! Ja ja, vädergnäll är väl det vi gör bäst vi svenskar så varför inte va riktig svensk och gnäll lite ja å. Ge oss sommar med sköna vindar och solsken, tack :) Här i landet lagom vill vi varken frysa eller svettas. Vi vill ha de lagomt bra!
 
 
Jag har ledig vecka och har spenderat den med mysig lunch på Hedvigs. Å ja maten i sig är ju värd att fotografera men fikat (!!!) det var något helt extra de. Kan vart de godaste jag någonsin ätit alltså. Sen har det skruvats ikea. Jag har fått ihop både säng och skötbord nu helt på egen hand utan en enda svordom :D de ni. Barnrummet kommer bli så fint och jag säger som Johanna skrev, det slår en mer å mer att det ska bo någon där inne snart.. och inte vilken någon som helst utan VÅRAN lilla någon ♥ Jag firade det hela med att beställa en virkad ekologisk mobil till skötbordet (eller sängen) från NatureZoo.
 
Handvirkad mobil från NatureZoo med en pingvin, en isbjörn och en zebra. Varje exemplar är virkat för hand och unikt. Tillverkad i ekologisk bambu. Ekologisk bambu odlas utan tillsats av bekämpningsmedel och konstgödsel. helt organiskt, Bambu har naturligt antibakteriella egenskaper.
 
 
Huset håller på att byta färg totalt och det blir så bra att ni skulle tappa hakan. Före och efterbilder kommer.. när allt är klart! Det är roligare då :) Altanen, gården ,huset. Men vi flyr ikväll på en minisememester söderut. Ha det fint!

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0