¤Grönt är skönt.. & förbannat snyggt till rött!Jag har bränt pengar idag. Ojsan!! ...men bara på roliga saker och absolut inte ett dugg nödvändigt! Jag har kommit på att grönt och rött är finfina färger att kombinera, så då borde en grön tröja passa kanon på mig med mitt röda hår. Visst? Och det är rätt hopplöst att stå i vid garderob på morgon och tänka "nämen idag kör vi på en färg" för de finns inte! Jo några t-shirst, men de är för kallt snart. Hittade den här snygga saken på Kaphal. Sen är öronen missnöja med sina 8 mm så dom är numera uppe i 10 mm :P & så blev det lite smått och gott som eyeliner och en ny volymaster (en mindre och lätthanterligare sak än den jag har nu)

Gårdagens söndagsmys: Bio-dejt med Elin. Vi såg In Time och den va bra, jättebra!! Men vilken dödsångest jag fick sen då, precis vad jag behöver! 

Dagens lunchdejt: Jenny & lilla gobiten Liam är i stan så vi tog en låång lunch på Pazzo på förmiddan. Åh vad jag tycker om hennes täta Gävlebesök :)

Funderar fortfarande över: VEM la blommorna vid min dörr? Jag vet inte riktigt vad jag tycker om de. Tycker för det första inte helt om att få blommor av killar. Och sen är det lite obekvämt att inte veta. en lapp med nån liten ledtråd kunde jag väl fått. Fast vad vet jag, de kan ju lika gärna va en tjej ;)

Kvällens playdejt: först köra Dannes mamma till tåget sen mot Åbeyggeby & Annelis soffa !

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0