¤one of those days that just makes you smile

Vilken härlig dag !! Min lediga tisdag, den skulle ha börjat med en solig frukost i Hemlingby med Fanny redan klockan 09 imorse men de sugiga (helvetesjävlaskit) snövädret satte stopp för dom planerna. Så när gullfanny som vet hur mycket jag älskar sova såg de möka molnen messa hon "Vi fikar eftermiddag, somna om du". Så så fick de bli ! ;)

Men upp i skaplig tid kom jag iaf och blev hämtad av Gabbo runt lunch. Här skulle de shoppas teknikprylar! Jag ville ha datahögtalare, fläktunderlägg till min älskade sängkamrat (läs datan) och en extern hårddisk. Å så ville jag snegla in en kamera jag vart lite sugen på. Zak hade en riktigt bra så jag vill härma han.. Tänkte att den skulle få bli årets skatteåterbärings present till mig själv. Men ist för att komma hem med de tre uttänkta sakerna kom jag hem med en ny kamera.. Lagerrensning och en tusenlapp nedsatt sista exemplar -jomenmantackar! Så här sitter jag nu och sneglar på mina nyaaa finaaa Canon.. En Ikea lunch och en kaffe hemma hos Gabbo innan jag blev upphämtad.. 

                         

Hem till Fanny, en kopp te och massa babbel i hennes stora mysiga soffa. Det var himla länge sedan jag bara låg och myste i den nu. Så den eftermiddagen gjorde gott ♥ Kloka du med så finurliga bra saker att säga.. Love u loads.

Hem och satte nya kameran på laddning (å pilla lite längtansfullt) och blev sedan upphämtad av Marie. För ni förstår att efter min Barcelonatripp med endast ett handbagage anses jag numera vara ett packningsproff av bästa rang, så jag blev inkallad som suport till hennes kommande USA tripp. Och vi lyckades bra måste jag säga. Det blev lite häng, kvällsfika, mys och musik-lyssning hos henne.  Goobiten

                Nu är jag hemma, sitter och lyssnar på underbar nattmusik ♫
                ...klurar på vad jag ska somna till för film?              [Puss & Kram]
Joss
2011-03-30 @ 09:03:52
URL: http://sickbitch.se

sv: jaa fan samma här :P :D

Jill
2011-03-30 @ 09:08:52
URL: http://jillh.blogg.se/

åhh vad härligt med en ny kamera! alltid kul :) skönt med en liten och behändlig att ta med sig!ja, de tankarna har slagit mig också ett par gånger. Ska verkligen göra slag i saken och kolla upp det.Snön ska göra comeback här imorgon, hoppas innerligt att det inte stämmer :)Ha en superbra dag fina du...!

Maria
2011-03-30 @ 09:15:07
URL: http://livinglikephia.blogspot.com

Underbar dag där du fylld med vänskap! Bästa!!

Och kul med ny kamera, jag har köpt mig en Diana-kamera jag så nu ska jag bara handla film och vänta att brorsan lär mig hur jag ska göra sen ska jag fota!! =)Vet du, Otis Gibbs spelades hela dagen igår. Så himla bra så tack för det tipset!! Kanske ska höra med Camilla om hon vill följa så kanske vi kommer då! Ska du dit alltså? KRAM!!

Roxanne
2011-03-30 @ 11:23:00
URL: http://kissamiss.blogg.se/

Vilken snäll vän som låter dig sova, låter verkligen som en bra dag :-)

Pilla
2011-03-30 @ 11:31:42

Sweet den där har jag å i min ägo efter långa stunder av researchs. Har haft den runt ett halvår men känner att det är mkt jag inte begriper mig på. Signat mig upp på en fotokurs men går så segt(väntat 2 månader på att fler deltagare ska anmäla sig). Förvandlas till ett happyface om du vill dela med dig av evuntuella upptäckter som kameran bjussar på! Lycka till med din nya vän, jag är då väldigt nöjd!

Anonym
2011-03-30 @ 11:52:38
URL: http://karinolofsson.se

tack:) gillar den också!

hoppas allt är fint med dig idag

Anonym
2011-03-30 @ 11:59:21
URL: http://karinolofsson.se

Fyra timmar före:) Sitter vid datorn på Nordic

..:Sarah:..
2011-03-30 @ 16:44:07
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/

Ja du Pilla, jag har lite att läsa nu. Vill ju kunna allt allt allt om den. Slutartider och you name it.. man kankse skulle gå samma fotokurs? ska börja med att läsa instruktionsboken från pärm till pärm (jag är ju en sån ja) hihi. Men va roligt att den är BRA och du är nöjd !! Ha en fin dag i solen :)

Pilla
2011-03-31 @ 11:56:07

Ja du Sarah då får du komma upp till Luleå om du tycker vi ska kursa ihop, fniss! [ http://www.sv.se/sv/Hemsidesmallar/Gemensamma-sidor/sok/?DBID=95355184-930c-41c4-94da-55db611125d0&avdelningid=1&arrid=9061 ] här finns det massa studiecirkar o liknande men 90% är för systemkamera och denna går ju trots sina förmågor under kompaktkamera. Ställde en fråga till cirkelledaren om kursen passade för min kamera el om jag ändå inte skulle gå en för systemkamera men han har inte svarat, trots en yttligare påtryckning från mitt håll. Nej idag söker jag upp ny kurs denna verkar ju ändå inte vara mån om sina deltagare, grr! :)Lyllo dig som har tålamod och går igång på instruktionsböcker.Vårrus och bus på dig!

emma
2011-03-31 @ 15:00:27

vad jobbar du med? (:

..:Sarah:..
2011-03-31 @ 16:36:07
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/

Pilla, haha jahaa du bor där alltså. Nja på den kursen då. men javisst, sån är jag. Instruktionsboksläsare! Hoppas du kommer igång snart. Vårrus & bus tebax på dig :)Emma, jag är undersköterska och jobbar natt med äldre :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0