¤En heldag med mamma ♥

Idag har jag haft en heldag med min mamma! Tiden har lixom sprungit i från oss och vi har inte hunnit haft så mycket kvalitéts tid ihop.. men de fick vi idag! :D Min mamma är bäst.. Vi kikade runt på stan, hon hittade kläder, en fin klänning plus lite annat. Jag hitta ljus och en väska. Mina favoritljus. ECO från Indiska som vart slut himlans länge.. sen luktar dom himelsk oxå ska ni veta. Hoppas inte dom försvinner ett halvår till nu bara utan kommer tillhöra deras sortimen. Ikea kan slänga sig i väggen! Fynda mig en lite "krog-väska" oxå. Alltså en lite väska som rymmer pengar, mobil och kameran. Sen bjöd mamma mig på kinamat och en massa prat.. hehe blev visst rim;)
Våran dag avslutades hemma hos Tomas på kaffe och bullar. Mamma ville se hans nya fina kök. Och nu är de inte mycket kvar för mig än att byta om och promenera iväg till jobbet.. Jobbar med ett bra gäng tror jag inatt.. Hon som går på min tjäns medan jag pluggar, vilket gör att vi aldrig ses i vanliga fall. -Hej Gabbi :)

Hittade mitt inlägg om azofärger på Blogg.se idag. Känns superkul att få sprida just de! Det tackar jag för! Mitt mål är ju att förändra världen och förinta alla äckliga tillsattser. Man ska sattsa högt!
Snygg liten väska från indiska..
under hundra lappen!
Obama rocks ;)

Ha en superbra lördag på er!!

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0