¤Underkläder och Lammull

Haft en heldag på stan idag med Camilla.. ja de var hon som flyttat till Australien. Vi hann gå igenom mitt liv, hennes liv och lite skvaller undertiden vi åt lunch, middag på Waynes. Riktigt roligt att träffa henne, hon är bra härlig! Och jag är riktigt sugen att ta med mig Tomas ner och hälsa på. Mars-April rekomenderade hon.. De skulle va hur kul som helst!Hade på mig den fina lammulls tröjan idag som jag fick av mamma för ett tag sen, Lammull och Angora är det. Riktigt varm och skön, fast hur ska jag tvätta den är frågan?

Shoppade mig lite nya underkläder på h&m idag.. och vet ni då.. Divided och de där på nedervåningen (vanliga h&m) är inte lika i storlekarna. Jag är en vanlig 34 på h&m. Och igår när jag köpte ett gäng underkläder på Divided-avdelingen tyckte jag dom såg lite små ut, så jag tog 36. Men dom va ändå lite för små.. så där så de stör ni vet. Hatar veck!! Men idag hittade jag två par vanliga snygga och dom kan jag minnsan ha i min vanliga 34a. 3 svarta och 3 mönstrade. Ja jag säger då de...


Så ist för att bara låte dom ligga, ja dom andra, så tänkte jag slänga ut dom på Tradera.
Är du en normal 34a kan du ha dom. Jag har en rätt så rund liten bak ;-) hihi.. Mina afrikanska gener vet ni! Slänger ut ett gäng Paul Frank oxå som lurades i storleken.

Kika här!

Nu ska jag hälsa på Stina och hon ska få sätta saxen i mitt hår lite.
Inga större grejer, bara lite pill.
[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0