¤Ensam ett tag... och Grattis Jojjo!

Go´dag!
Regnet öser ner och himlen är svart.. inge vidare sommarväder inte! Men ryktet säger att den ska komma på onsdag. Hoppas innerligt dom har rätt. Jag vill bada sola och vara ute nu! Men en rolig sak idag var att brevbäraren ringde på.. och då brukar det gälla paket. Så även idag.. Jag fick mitt nelly-paket! Nelly har ju oxå sommar-rea, ingen rolig men 2 fynd gjorde jag. Riktigt bra fynd dessutom.. inget man blir fattig på direkt!

Fina tröjor.. och ännu en Paul Frank hem till den växande familjen söta tee´s! Finns det nå roligare? Om jag samlar på nått så är det Paul Frank tröjor.
Love them ♥

Och hallå hallå!! Vem fyller år idag då..? jo den här söta donnan!!
Så stort GRATTIS TILL DIG ♥ Vi ses ikväll, då blir det tårta och gosaker! Tyvärr ingen pressent, den är på väg... och jag vet du kommer älska den! Massor ;-)

Den här veckan är jag ensam, Tomas for upp till Jokkmokk inatt och blir där till helgen. Jag är för det första jäkligt avis då jag oxå vill upp. Men jag lär jobba. Vi kommer att åka i slutet av juli tillsammans ist. Och för det det andra kommer jag att sakna honom nå hemsk.. jag är i en riktig kärfas.. och varför ska man vara det just nu? När han drar!! Äh jag får våldgästa min svägerska och så har ju Lisa kommit hem till Gävle den här veckan... 
-Sova över och se skräck?Och glöm inte att rösta på honom!
Ha en toppen dag!!

och Mia.. jag vill vill vill se detta!
herregud så mycket bra!

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0