¤Min Vän!

En stor del av mina bästa vänner bor utspridda i Europa och Sverige.. en av dom är Linda. Hon bor numera i Amsterdam och pluggar design. (Tro mig, hon kommer bli stor en dag) I vanliga fall kommer hon från Stockholm. Vi träffades då vid jobbade på Rhodos och blev blixtförälskade i varandra! Jag blev vänförälskad i min Linda!! Och vi har vart vänner sedan dess. Tyvärr kan vi inte ses så ofta, det blir nån gång om året. Men idag kom hon till Gävle med sin familj. Dom är här för Countyfestivalen som parken har varje år.

Men idag blev hon min! ♥


Vi tog bilen ut till Brämmen, Rullsand eller vad det nu heter ;-)
Men vi hann bara hoppa i vattnet, som för övrigt var kokhett och härligt, så slog blixten ner i horrisonten. Tomas som befann sig på andra sidan Gävle på Engeltofta ringde och var på väg hem. Det åskade och blixtrade massor där. Och det var helt sjukt vad vacker himlen var.. man kunde verkligen se ovädret komma emot oss!
Så ist for vi hem till mig, och lagomt tills solen kom fram promenerade vi till Tant Grön där vi sen blev sittande ett bra tag. Fick även sällskap av f.d "workerserna" Janne och Tommy. En väldigt trevlig eftermiddag.. Vi fantiserade om hur vi skulle göra om vi haft en tidsmaskin och farit tillbaka till 2002. Lika, om möjligt ännu vildare eller lugnare..? Jag hade nog med facit i hand kört på lika hårt. Hade trots allt jävligt roligt där nere i dimman ;-)

När jag sedan kört ut Linda till Furuvik igen och haft ett pussklas med henne bytte jag om och tog en intervall-tur, med gymmande och utfall. Skönt!Imorgon börjar jag och Tomas med Balkong-projektet!!
Golv, insynskydd och lykter står på inköpslistan!

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0