Lite snabbt sen sist....

Dagarna!!! 

Jävlar va fort de går.
Lite snabbt om vad som händer.. 
 
 

Vidar har slutat med nappen! 👊🏼 lilla stora älsklingen. Det var en väldigt väldigt tuff första vecka men sen blev det lättare för varje dag. Han är så himla duktigt !! För att fira, peppa och belöna (vet inte vilket ord som är bäst) åkte bara han och jag till köpis där han fick välja en ny keps. Han valde helt själv å det blev "coola tigrar" 💗

 

Vi har hunnit med att börja kurs 3 med babysim. Jättemysigt 🐳 det här med att bada med sin bäbis 🙏🏼 mysigast som finns typ. Idun är modig och testar allt utan att bli ledsen. 

Värmen har kommit och gått men varma dagar är vi ute hela tiden och Vidar har blivit en hejare på sin spring cykel och Idun går med allt hon kan hålla i sig i. 

 

Utemöblerna är framme ☀️ det firades med glass 

 

Det har varit mycket känslor den här månaden. Min bästa Sara har drabbats av cancer. Cancer. Jag har inte upplevt såna här känslor förr.... att vara så här rädd för någon annan. Livrädd. Ledsen. Och frustrerad. Va fan! Inte nu. Nu ska det ju levas. Fullt ut.

Cancer. 

Min väns dotter. Nu min vän. Två olika familjer och jag hatar det!! Ordet. Sjukdomen. Känslorna som kommer. Det är svårt att stå bredvid dom drabbade.. herregud bara skriva det här får mig att gråta. 
 
Älska varandra 💗 berätta för varandra att ni älskar varandra. Håll om, kramas och pussas ofta. Livet är värdefullt och ska det ska firas iaf nån minut varje dag! 
 
 
Jag tänker mycket på framtiden. vad jag ska göra... 
har dragit igång nått spännande men vi avvaktar lite till med de. Men ni vet, finns inte vägar så kan man göra helt egna. om dom bär hela vägen det återstår att se, men man ska aldrig sluta drömma. kliche. ja. men nu mer än någonsin vill jag göra saker med hjärtat. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0