Kalasdag och tillbakablick

Det är vår nu. Vet ni hur jag vet de? Jo det kliar som FAN i ögonen. Jag var till Apoteket och frågade om medicin men dom vågade inte rekommendera nått pga amningen. Måste ringa en läkare eller bvc. Köpte ögondroppar iaf. 


Hängde på gården och donade runt ute. Så skönt!! Kunna vara ute utan overaller och bylsiga kläder. Grannarna kom över, kidsen sparka boll solen sken. 

Lunch och middagsovning. Vidar har börjat sova i sängen ist för i vagnen i sovrummet. Bra så kan Idun äntligen få sittdelen. Sen på med finkläderba.. dubbelkalas.Mot Ida för att fira tvillingarna. 1 år igår 🎉 shit va. Ett år. Allt har gått så klichéit fort!! Mysigt kalas med massa gotta. Vidar lekte i bollhavet dom fått och Idun var ovanligt oblyg när hon susade runt på golvet. 


Sen till farmor och farfar för att fira farmor som fyllt 65 år! Vi gav henne en tatuering 🙈ordet farmor ska skrivas på valfri plats. Hon älskar ju att vara farmor. Massor. Den togs emot med viss skeptis och nervositet. Men jag tror på henne, hon kommer våga 💪🏼 

Kom hem med två trötta barn som somnade utan problem. Vågar knappt skriva de, men allt går väldigt lätt nu. Nattningar speciellt 🙏🏼 Idun är fortfarande typ världens lättaste tjej och förutom lite blandade känslor som åker lite bergochdalbana är Vidar oxå så där härlig att umgås med 💜 älsklingar. Dom är livet!

Vi häromdagen när vi hängde hos mormor och morfar 👆🏼 Vi fick te och smörgåsar och Vidar & mormor blåste såpbubblor. Imorgon fyller Kjell 65. Men dom har rymt till Riga 🎉 


Hipp hurra !!

Jan
2017-03-20 @ 06:31:10

Jag trodde "farmor" hade fått världens största presentkort, var tvungen att titta igen och insåg att det var inte hon som höll i kortet :)

Svar: Hahaha! Jaa jag ser de.
[Sarah]
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0