en vecka...

Då har det gått en vecka igen sen sist och den här veckan har vi haft en massa skoj för oss !
 
Jag tog i onsdags med mig kidsen till stallet för att klappa hästarna och rida lite. Vidar var inte så sugen men hjälpte mamma och Eva med borstningen och gav morötter. Idun satt för första gången på en häst och tyckte det var hur chill som helst. 
 
 
 
Jag, Amanda och Sara träffades senare på kvällen på Pinchos och firade att Amanda fyllt åt. Satt till stägning.... proppmätta och fullladdade med energi. 
 
 
Torsdag tog vi igen babysim och dök. Vi ska nog anmäla oss på fortsättningen igen.. (borde maila redan nu) Efter träffade vi Camilla och Colin i hemlingby för en promenad och lunch. När vi kom hem fick vi brev från komun.. den 4 september börjar Iduns inskolning på dagis. Samma underbara ställe som Vidar. Skräckblandad förtjusning. Överlycklig att hon fått plats på Silversveden men tycker det känns tungt att ekorrhjulet fått ett datum. Hoppas bara jag får komma tillbaka till operatione. 
 
 
Fredag började dåligt. Idun äter och äter på natten så snart måste jag sova borta nån natt.. vi gjorde så med Vidar. Hon ska inte sluta amma, men måste chilla lite nattetid innan jag dör av trötthet. Well man har ju nån konstig energi så vi stack till lekplatsen och träffade Lena och småtjejerna. Vidar var på sitt allra gråtigaste humör tyvärr men tyckte det var superkul att hänga med Edith som alltid. Idun testade gunga för första gången, Vidar puttade på men hon fick panik och vart jätterädd. Vidar med när hon blev rädd, såklart. lilla hjärtat trodde han gjort fel. När vi kom hem sov båda middag dunderlänge. Storhandling när Erik kom hem. Älskar full yl och frys. det är en sån härlig känsla av "hemma". 
 
 
Lördag morgon stack vi alla till stallet med mamma. Jag hon och Vidar tog Trittla på en tur i skogen medan Erik och Idun drack kaffe / sov på stallgården. Soligt och skönt. Vidar hade längtat efter detta sen i onsdags då vi bestämde att han skulle få rida med mormor och både borstade och red orädd :) Det blev en ganska lång tur och han ville inte gå hem.. tur jag hade en banan att muta med. 
 
 
Hem och sov och när kidsen vaknade åkte vi hem till mamma och Kjell och grillade burgare och lekte ute hela eftermiddan. Det är vår (och mina ögon kliiiiar) Superdag verkligen ♥ När vi kom hem vart det bubbelbad i utespaet och öl. Sen favoserien just nu på Netflix (Grace and Frankie) innan vi slocknade.
 
 
 
På söndag mötte vi en hel hög kompisar i hemlingby där vi grillade korv och lekte hela hela dagen. Underbart! Vi fick träffa den nyaste lilla killen, Luie som är Livias lillebror. och Vidar då, som han älskar Freya och hänger på henne i allt. Han blir på nåvis självständigare med henne. Lite tuffare och vågar testa de hon testar. När vi kom hem och kidsen somnade rev erik vårt fula pumphus och jag åkte till Plantagen för att köpa lite nytt grönt hem plus krukor till växterna som växer så det knakar. Till kvällen kom Farbror och Emma hit på tacos. börjar bli tradition :) en himla trevlig sån. 
 
Idag när vi vakant stack vi iväg till Elin och hennes kids och hälsade på. Dom har gunga OCH rutchkana inne så gissa om Vidar hade kul, efter en liten stund.. han tar ju sin tid på sig att köra på. Idun fick testa gungan igen och det vart succe denna gång. Yeey! 
 
 
18 grader och sol så vi var ute hela dagen sen! Innan det var dax att sova kom farmor förbi och lekte lite. Va bra vi har det med alla dessa människor omkring oss.. även om jag vet det så VET jag det så mycket mer efter jag komponerat ihop en vecka så här. Erik är och tranar och jag ska strax hänga lite tvätt, sen hoppas jag på några avsnitt Grace and Frankie :) 
 
Ha det bäst tills vi hörs igen !! 
Lena
2017-03-28 @ 09:31:43
URL: http://lenajonasson1010.wordpress.com

💛

Svar: 😘
[Sarah]

Emelie
2017-03-29 @ 22:11:22
URL: http://www.emelieaulin.com

Vilket mys ni har! 💛 Älskar syskonbilen, vackra ungar! 😍

Svar: ❤️. Tack!!!
[Sarah]
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0