10 månader

Vår älskade lilla Idun. 

10 månader idag 💜 inte en tand än, äter helst själv å sitter länge och plockar, äter allt. Godast tror jag är potatis och minst gott är det som är lite krångligt och svårt. Hon sover hyfsat men haft några gräsliga nätter bakom sig här förra veckan. Morgonpigg! Kryper gärna nu men har hon bråttom ålas de. Tvättkorgen är jätterolig att sitta och dona med men då å då åker handen ner i kattsanden. Gråter när man säger -Nej Idun. Och är om möjligt mer koala-hängig än sin bror 🐨 så gissa tatueringen.

Bestämd liten tjej som blir vansinnig om man tar ifrån henne de hon håller i. Susar runt i huset men är såklart helst i min famn .. pappas duger om jag inte syns. Modig men livrädd för ballonger. Och Gud nåde om man kastar upp henne i luften. Usch å fy. Lätt att nattas och läggs ihop med sin bror, kommer dock alltid över till mig 💜

För 4 dagar sedan fick hon vattkoppor! Vilket jag tycker är bra. Ja inte att hon är sjuk men att hon får det nu och inte sen. Det började med lätt feber på 38,2 som sedan försvann och vips var dom där. Kopporna. Hon verkar helt obrydd (tack och lov) men är nog något mer kramig. 


Nu hoppas vi lite på Vidar. Ju yngre dom är ju bättre tar dom det ✊🏼 och sen är dom immuna, for life!

Anonym
2017-03-06 @ 20:10:22

Men
..IDUN!!😍💕💖💙❤

Svar: 💜💜💜
[Sarah]

Lena
2017-03-07 @ 12:44:23

Gnugga Vidars tröja på Iduns koppor och låt honom ha den på sen. Funkade ypperligt på Tuva-Li!

Svar: Tror Vidar fått de! 👏🏼 haha feber idag, men har inte upptäckt några koppor än... få se när han vaknar. Annars gnider jag 😃 tack!!
[Sarah]
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0