Bikram yoga

Men hej! Va glad jag blir. Så snabb respons 😘 tack. Det är ju roligt att skriva och minst lika roligt att sen titta tillbaka. Mycket av mitt minne ligger här, i bloggen. Och den fyller ju 10 år i år !!


Förra veckan började jag yogan igen, Ashtanga hos Viktoria. Det gick kanon och känns så fint att vara tillbaka. Skrev lite med Lena, en gammal vän, som berättade att det kommit Bikram till Gävle. Jag har velat testa detta i flera år och till och med tänkt åka till Stockholm för ett pass. 


Bikram är en yoga form som man utövar i40 graders värme och hög luftfuktighet. Jag var ärligt skitnervös innan för ja tänk om man typ svimmar!! Men nej, det här var verkligen min grej. Helt fantastiskt och jag kände inte det minsta obehag. Svetten rann och kroppen överraskade med att komma långt in i positionerna (utan vidare ansträngning) 

Köpte ett veckokort och ska dit igen på fredag och söndag. Sen droppar jag in när tid finns utöver Ashtanga. Älskar att jag har en träningsform jag räknar som mitt intresse 🙏🏼

Lena
2017-01-17 @ 10:14:53
URL: http://lenajonasson1010.wordpress.com

Du ser stark ut! 💪💕
Vi längtar efter er!!

Svar: Tack! 🙈 say the Word så kommer vi!!
[Sarah]

Karin
2017-01-18 @ 08:47:03
URL: http://karinwikstrom.blogg.se/


Underbart! heja dig!

Svar: 😘😘
[Sarah]
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0