Vidars rum!

I helgen var vi på Ikea och köpte en stor säng till Vidar. Ingen växasäng utan en säng som han ska ha tills han själv säger ovh önskar en ny. Typ. Den kom med nyheter och är naturfärgad. Min nya grej tydligen. Obehandlade grejer 👌🏼 

Han var jättestolt och när vi fråga "va ska vi göra" fick vi ett rop till svar, -Valbo köpa säng till didaaar 😍 


Medan han sov skruvade vi ihop den och fan va nöjd jag (vi såklart) är!!! Den går att dra ut så att det blir en dubbelsäng. 160. Perfekt nu om vi behöver sova ensam. (Alla med småbarn fattar) och perfekt sen när han vill ha kompisar över. 

Än sover vi alla tillsammans och ingen flytt för grabben än. Jag är inte bekväm med tanken att alla vi sover i ett rum å Vidar kastas ut till ett själv. Jättekonstigt ju. Han är ju dessutom tidernas gosigaste grabb💜 


Dom får flytta ut samtidigt när Idun slutar nattamma. Men se så fint de blivit 🙏🏼

Helgen som gick

Tisdag idag och en skön måndag igår med Camilla & Colin häng. Vi möttes och promenerade hem till dom, där vi lekte tills erik kom och plockade upp oss för skjus hem. Vi tycker om att hänga där. 
 
Helgen då. 
den började med en Elin dejt på lördag förmiddag. vi åt sushi och babblade ikapp. som vanligt när vi ses går tiden för fort. hann en kaffe på stan innan jag stack hem och hämtade familjen och drog till Valbo. 
 
 
 
Våran lilla Alice fyllde 2 år och hon firades med tårta och lek. Lilla Alice, allas våran bäbis ju, sen kom Idun och ja nu är lilla A 2 år och faktiskt inte alls en baby mer. men de är lite så att hon och Zoe nog kommer förbli våra småtjejer, även när dom fyller 7 år. Så ser kanske de andra på Idun? well... himla mysigt kalas som pågick till sen kväll.
 
 
Söndag och superfint väder, på med kläder och ut med familjen på sjön. mitt crew. Jag är jäkligt less på vintern nu och detta bylsande med kläder och barn. men när det är väder som detta är det trots allt ok ändå. faktiskt. men håll med mig, två barn i miniålder, kläder vagn mössa vantar rinnande näsor, nog fan är sommaren bättre? öppna dörren och ba: så klart. 
 
 
 
kidsen somnade, jag läste och erik donade med företaget. Han är ju snart helt egen. (stolt fru) jag somnade ganska snabbt efter en jobbig natt... småbarn... pust... och vaknade nån timme senare. Iväg på kvälls bikram med Lena. Jävlar vilket pass. Det är speciellt att träna i 40 graders värme, jag svettas som en galning och jag älskar´t. Räknat på all yoga och bestämt mig för att tisdags-ashtanga plus spontana drop-in pass på bikram. Det är inte en helt billig aktivitet så det får bli lite så här tills jobblivet drar igång. tur man slutat med shopping så man kan kasta pengarna på själen ist. hehe.. 
 
Nu frulle och ut i solen på en prommis med Idun. Dagis-tisdag för grabben idag. ♥

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0