Nära föräldraskap

När man vill gråta och undrar varför varför ingen annan duger åt barnen och man nästan drunknar i deras kärlek .... 

👆🏼


Då skickar en av de finaste jag känner detta och man gråter av andra anledningar ❤️ 

För så är det. Mina båda barn är mammigare än mammigast. Dom älskar mig så hårt och jag ska vara nära nära. Det var vår plan från början när vi skaffade barn. Nära föräldraskap. Vi sover ihop. Barnen lämnas inte bort över natten innan dom iaf minst fyllt ett år. Barnvakt dagtid har vi precis börjat med för Idun.. för det här med egentid, vuxentid och allt va det är. Kom igen! Det är nått år av ens liv men hela grunden till deras trygghet! Viktigare än mitt ego. Och vi är ju två, jag och Erik, så det finns utrymme för yoga och garagekvällar. Självklart.

Fast såklart det är tufft! Jättetufft. När pappa inte duger när jag sitter bredvid. När man börjat "långbajsa" bara för att få det tyst. När man gråter för man känner sig som allt jag är tillhör nån annan.. men precis då får man den texten till sig och ny kraft att fortsätta vara den förälder jag i mitt hjärta tror är den bästa för mina barn. Så tack för de. Tack!

Lena
2017-02-03 @ 08:34:17
URL: http://lenajonasson1010.wordpress.com

Du är en fantastisk kvinna och mamma och ni gör så rätt! Vi tänker lika här hemma och våra barn är nära nära hela tiden 💛
Det är helt ok att bli ledsen, gråta och känna allt du känner. Det är en styrka det med!

Svar: ❤️ tack !!
[Sarah]

Emmy Pettersson Wall
2017-02-20 @ 13:51:33

Alltså detta inlägg ❤ jag grät av igenkänning när jag läste det! Och grät igen när jag läste det för Martin (för att jag själv är så dålig på att sätta ord på det) Så fint skrivet.. jag kände faktiskt att jag kom in i en "andra andning" efter att ha läst det. Man vet att det finns andra som har det lika och att det faktiskt inte kommer vara såhär jämt! Och då kommer man säkert tänka tillbaka på den här tiden som hemskt mysig, vilket den ju också är trots att det är jobbigt emellanåt! Ses på babysimmet ☺ kram!

Svar: TACK!!! ❤️ tack snälla
[Sarah]

Emmy Pettersson Wall
2017-02-20 @ 14:21:55

Alltså detta inlägg ❤ jag grät av igenkänning när jag läste det! Och jag grät igen när jag läste det för Martin (jag har så svårt att sätta ord på hur man känner) Så fint skrivet.. jag kände faktiskt att jag kom in i en "andra andning" efter att ha läst det. Man vet att det finns andra som har det lika och att det faktiskt inte kommer vara såhär jämt! Och då kommer man säkert tänka tillbaka på den här tiden som hemskt mysig, vilket den ju också är trots att det är jobbigt emellanåt! Ses på babysimmet ☺ kram
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0