Högvarv!

Mitt huvud går på högvarv varje dag numer. Kan knappt läsa ur min bok när kidsen sover för jag bara tänker.... va tänker jag på då? Jo kreativitet ! Frihet ! Livet ! Vad ska jag bli och vad ska jag göra😫 jag har typ ett jättebra jobb som jag vet att jag får komma tillbaka till men ☝🏼 kreativiteten och friheten då? Jag vill jobba hårt men inte missa skolavslutningar ....

hur gör man? 

jag har drömmar. Idéer. Får fjärilar i magen när jag tänker på dom. Borde köpa en bok att skriva ner allt i. Få de ur mig. 


Sen kommer dagar då jag önska nån knackade mig på axeln och frågade: vill du ha det här jobbet? Varsågod 😊

Va gör ni? Lever ni som ni önskar? Känner ni er fria eller spelar sånt en liten roll? Kommentera! 
Peppa! Kom igen 

Emelie
2017-02-22 @ 20:39:26
URL: http://emelieaulin.com

Ja! Köp en bok! Mitt bästa tips är att fundera vart du vill- sedan funderar du på hur du ska ta dig dit! Vet man vad målet är så hittar man en väg, kanske blir det en stig eller vänstra fältet på E4an.
Jag har haft tur! Eller som Stenmark sa, ju mer jag tränar desto mer tur har jag 🙈 Jag har tagit tillfällen och hoppat när magkänslan funnits! Puss! 🌟

Svar: Kloka fina du ❤️ bok ska köpas!!
[Sarah]

Emmy
2017-02-22 @ 21:26:28

Jag tror inte man ska vara för rädd att prova nytt (vilket jag är alldeles för rädd för)... 😂 Man kan ju oftast komma tillbaka om de skiter sig! Men oftast känner jag att vara "egen" är den rätta vägen, man kan styra själv om man vill vara ledig på skolavslutningar m.m.. dock betyder det ju verkligen inte mer tid med sina barn, inte till en början iallafall. Men sen kommer dagar när jag är helt säker på att jag vill jobba med människor, äldre, funktionshindrade, invandrare.. Man vill liksom göra en fin insats i världen. Och vissa dagar vill man bara bli rik! Haha.. jag är inte där jag vill än men det kommer ☺

Svar: Jag känner så mer och mer 👆🏼 att vara egen. Som sagt, jag vill ju jobba och ta i men för vad och för vem? Men du prickar in de himla bra för varje dag går tankarna upp å ner och ibland känner jag kan man bara få en toppnotch trisslott 🙏🏼
[Sarah]

Johanna
2017-02-23 @ 07:29:39

Känner igen det där när tankarna bara bubblar i huvudet! Jag tror på riktigt på en bok att skriva ner allt i. Jag brukar göra listor på telefonen.. eller ja, oftast bara en massa text men vad jag tänker på. Blir ofta stressad för jag är rädd att glömma något som där och då i mitt huvud är superviktigt.

Vad VILL du göra? (Skicka sms om du vill). Alltså jag resonerar såhär, livet är alldelens för kort för att inte ta chansen, eller skapa sig chansen om det nu faller sig så. Såklart inom ramarna för vad som är möjligt som småbarnförälder. Att dra på en jorden runt resa ensam i 3 månader hade ju varit najs men kanske inte rimligt 😅 Ja, du fattar.

Puss!

Svar: Ja vi lär babbla hål i huvudet på varandra!! ❤️
[Sarah]

Jan
2017-02-23 @ 12:56:16

Jag känner mig fri! dock så ska jag väl tillägga att jag alltid har tyckt om att arbeta men jag har en bra balans mellan att arbeta och vara ledig.
Det gäller att vara tydlig med hur man vill ha gränsen mellan arbetsliv och fritid, jag är ledig mycket och arbetar mycket och min chef är helnöjd fick jag reda på idag på utvecklingssamtalet, och min familj tycker även dom att jag är mycket ledig och närvarande.
Sen beror det säkert på vad man arbetar med och hur man själv kan styra sina tider..
Vad arbetar du med?

Svar: Jag arbetar på sjukhuset, centraloperation. Som narkosuska. Får komma tillbaka dit efter mammaledigheten och det känns bra. Däremot finns inte den friheten jag önskar. Vården är ju lite så..... knepiga tider och helger/röda dagar. Hmm? Svår balans!
[Sarah]

Ida
2017-02-26 @ 11:52:59

Ja...jag jobbar själv i vården..känner mig med fast. Fast i att jag inte riktigt kan stå för hur vården ser ut, arbetstider och styrning. Sen har vi resten av livet, älskar mina barn, min pojkvän, familj och vänner. Men ändå...allt som räknas i livet är lycka. Att få vara lycklig och frisk. Du är några år yngre än mig, men jag tror sånna här tankar kommer med jämna mellanrum i livet. För att vi vill vara säkra på att vi går på rätt väg.
Kram på dig
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0