Hej hej igen

Då har det gått en vecka igen sedan jag skrev... tiden hörrni. Skulle ljuga om jag inte nån gång om dagen drabbades av "vad ska jag göra med livet" ångest. Hur ska jag lyckas bolla tid med barn och tiden ifrån barn!? Gah. 

Babysim torsdag ist. Bättre tid å en lite piggare Idun. Men fortfarande gosig 💕 efter somnade hon i bilen och jag satt länge på Hemlingby-parkeringen ... hon vakna inte så jag gick in och hann med en hel lunch ensam, i tystnad, innan hon vaknade. Så himla otroligt skönt, att slippa prata. En kaffe innan vi hämtade brorsan. Dejt med Camilla & Colin men note to me. Efter dagis gör vi inget med nån. Så fantastiskt övertrött kille 🙄 well well. Nu vet vi de. 


Torsdags-yoga ist denna vecka. Skönt att åka hemifrån. Dessa humör alltså. Men försöker tänka att tack och lov för ett viljestarkt barn. Han överlever livet.

                  Sol och fredag ☀️
Dejt med Sara, Amanda och alla kidsen. Picknick packad och alla satta på bobbar å pulkor. Rakt över isen till en ö med grillplats, bästa lekskogen och solläge 👌🏼 Vi blev där flera timmar. Samma ö jag och Sara tog kidsen till tidigare i veckan. 


Pizzakväll tillsammans när alla papporna slutade jobbet! Sen film och mys. Hey hey fredag!! 🙌🏼 


Upp tidigt för Bikram på lördag. Erik å kidsen stack ut och grilla korv igen.. vädret, solen!! eftermiddagen/kvällen spenderades hos fabbo per och memma. Vidars favosar! Och iduns börjar tina lite, ja hon har vart livrädd för sin farbror. Alla män med skägg. Utom pappa. är skitläskiga. 

Söndag och 1 års kalas för Colin 🎂 Jag stack till stan innan när kidsen sov middag och fyndade en vinteroverall till Vidar på PoP. Halva priset, svart med röda detaljer. Matchar bra på den Idun får ärva i rött. Älskar pop's ytterkläder. Ungarna har allt därifrån. Hittade inte presentern jag ville ge men halvnöjd ändå. Sista-minuten-Sarah, hej hej 👋🏼

Trevligt kalas trots att vi bara kände födelsedagsbarnet. Och Camilla kan konsten att baka. 


Vi åkte direkt därifrån till mamma och Kjell. Dumpa kidsen med dom och stack till bastun för lite isvaksbad ❄️ älskar isvaksbad!! Och ni skulle bli förvånade över hur skönt de faktiskt är. Tro mig. 

Händelserik, mysig vecka som avslutades perfekt. Han jag, några öl och bastu ❤️ 


Lena
2017-02-21 @ 09:49:19
URL: http://lenajonasson1010.wordpress.com

Tid tillsammans är det bästa!
Och igenkänning på tidsångesten, hur fan ska det gå ihop? Fast det gör det ju, så småningom 😙

Svar: Jag hoppas hoppas de! ❤️
[Sarah]
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0