Sol

Tack för era svar! 

Det är inspirerande att läsa ☺️ 

Jag ska komma på de. Min plats och mening. 

Fredag och trots all ny snö som kom skiner solen och vårkänslorna finns kvar. Vi kollar alltid morgon tv när vi vaknar och i vanliga fall är det jag som drar igång familjen. Igår var det Vidar ☀️ -mamma leka! 


Men jaa. Ska vi dra och kolla fåren? Slängde iväg ett sms till Svenssons. Fixade en lätt matsäck och stack till Hemlingby. 

Så himla härlig förmiddag och när vi kom hem däckade båda av i flera timmar. Skönt! Håret vart tvättat 👌🏼 

Lekte inne sen tills Erik kom hem. Innelek är lättast med bäbis. Annars sitter hon ju bara i bärselen eller vagnen..... 
Kolla förresten iduns senaste 👆🏼 stå på fötterna och dona. Hon kryper inte men ålar sig fram i 190. Kanske bara hoppar över kryp? Tuffing! 

Stack in till stan och träffade Elin.så efterlängtat 💜 älskar att bara sitta med henne. Prata om små och stora ämnen. Igår åt vi sushi i flera timmar. Jag testade dumplings, bara som rätt. Brukar ha dom i favoritsoppan annars. Fan va gott! 

Sitter på bron med en kaffe ensam nu ä njuter av tystnade. Har haft några helvetesnätter nu med en vaken bökande Idun. Shit va trött man blir/är!! Nog för bäbistiden går fort, är underbar och kommer vara saknad resten av livet. Men när man är mitt i den....... 😴 denna trötthet! Den tar lite livet av en. 


Well. Att vara i nuet. 

Tillbaka till tystnaden och en påtår kaffe ☕️

Min modiga

Min modiga av dom två. Hon som utan problem åker runt och blåser bubblor i vattnet. Hon som utan problem testar simfötter. Dyker från en simfröken eller för den delen sitter och filosoferar på en flytmatta. Annat var det med grabben. Är väl fortfarande. Han är lik mig, jag var ett sånt, låt oss kalla de försiktigt barn! 

Det gick över 🙈 

Babysim är fortsatt roligt och så där dömysig efter en stunds äventyrliga påhitt💜 min lilla gosiga Idun! 


Hörni. Va trista ni är med responsen. 250 läsande om dagen ish och ingen svarar 🙄

Högvarv!

Mitt huvud går på högvarv varje dag numer. Kan knappt läsa ur min bok när kidsen sover för jag bara tänker.... va tänker jag på då? Jo kreativitet ! Frihet ! Livet ! Vad ska jag bli och vad ska jag göra😫 jag har typ ett jättebra jobb som jag vet att jag får komma tillbaka till men ☝🏼 kreativiteten och friheten då? Jag vill jobba hårt men inte missa skolavslutningar ....

hur gör man? 

jag har drömmar. Idéer. Får fjärilar i magen när jag tänker på dom. Borde köpa en bok att skriva ner allt i. Få de ur mig. 


Sen kommer dagar då jag önska nån knackade mig på axeln och frågade: vill du ha det här jobbet? Varsågod 😊

Va gör ni? Lever ni som ni önskar? Känner ni er fria eller spelar sånt en liten roll? Kommentera! 
Peppa! Kom igen 

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0