Högbo

Häromdagen åkte jag, Anna och våra barn till Högbo. Anna är hon som har meja som vi babysimmar ihop med, men nu är det uppehåll så vi bestämde att ta med grabbarna och leka. 


Soligt men blåsigt ☀️ 
Det är himla trevligt där med djuren, loket och lekgrejer. Vidar gillar lite äldre barn så den ett år äldre Charlie gjorde succé. Vi åt pannkakor och hängde i Högbo till halv ett. Och inte ett enda trött-grin 🙏🏼 

Men i bilen hem slog tröttheten till och han som inte sovit i bilen sen Gu vet när däckade av 😍 gullunge!

11 månader

Idun. Våran fina glada tandlösa pyttelilla tjej 💕 hon som tjuter av glädje när hon får böka runt i sängen. Som tittar på sin bror med en blick av oändlig kärlek. Hon som inte vill bli matad utan helst äta själv. Å som äter allt utom ost (hittills) Hon är världens lättsammaste bäbis men håller mig vaken om natten.. mina tuttar är som allra bäst då. Hon gosar ogärna å far hellre omkring och donar på golvet men favoritplatsen är på min höft. Största faran i hennes tillvaro är ballonger. Säger mama & papa. Och är alltid glad (nåja. väldigt ofta iaf) Denna tjej blir idag 11 månader och nedräkningen till 1 år har börjat. Panik och längtan. Allt i ett. Min bäbis växer upp men fram kommer en tjej vi ser fram emot att lära känna 💜 Idun Linnéa. Fan va vi älskar dig!!!

Tatueringsdax

 
ÄNTLIGEN!! 
i lördags hade jag tid hos Johan på Queens efter att Idun kommit till världen. Jag ammar ännu men läst mig till att risken för strul är minimal. Det är mest kroppens stress som oroar. Och ja, just nu ammas det mest på nätterna och det skulle inte vara hela världen om hon ville sluta (eller om kroppen sluta göra mjölk) Ett år närmar sig med stormsteg. 
 
Det vart 4 stycken motiv. En snäcka med en pärla i för vår lilla pärla.. vi kallar henne de. mest erik ♥ sen vart det äntligen min drömtatuering, som jag tänk på denna och nu äntligen sitter den där!! Våran Vegas tatuering. ja menar hallåå vi gifte oss i fukking LAS VEGAS givetvis måste den förevigas! med datum och lite anpassade färger. gjorde om en fingertatuering till musse pigg och slängde dit en kvinnosymbol. Båda lika viktiga. Armen ska innehålla saker jag tycker om. Yoga-Lena kom och hängde med oss i studion och efteråt träffade jag Marie för en pizzadejt på stan. Undertiden var Erik med kidsen, Ed och Freya på leklandet. 
 
Jag är så jävla nöjd !! 
 

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0