Hejsan

Sen blogg.se uppdaterat och att få in bilder blivit nån form av jätteprojekt känns det inge roligt att skriva här. Hoppas appen fixar till de så att det blir lätt igen, då kanske det uppdateras mer 😘

Badrumsfix

Vårat badrum har inte vart så kul. Våra badrum. Rosa, spruckna handfat, trasiga möbler, olika och sa jag rosa!? Fin färg ja men inte på en våtrumstapet matchat till eklaminat. Så häromveckan tog vi ÄNTLIGEN tag i de. Köpte grå färg och valde nya möbler. Att göra om hela x 2 blir för dyrt och känns onödigt då vi nog inte ska bo här aaallt för länge i livet.

Resultatet vart helt fantastiskt bra och över förväntan. Gästtoaletten älskar jag i sin enkelhet 👌🏼 vi är så nöjda!

I helgen hängde Vidar med mormor i stallet och jag Erik å Idun stack till Uppsala för möblerna, vi hann även på Ikeas ny gästspel "svärtan" Jag hade kunnat köpa allt. Men nöjde mig med detta.... fast kunde inte släppa filten i ull så handlade den med sen. Svart är snyggt!

Kvällstur på sjön!

Igår åkte vi tillsammans med familjen Svensson på en kvällstur ut på sjön. Upp i åarna, spanade efter bäver fikade russin och njöt av att sensommarvärmen ligger kvar. Vi fick syn på en bäver, denna gång vid det stora boet.

Det blir lite glest mellan inläggen och nog för jag skriver om alla lyckliga stunder (hey it's internet), men tvåbarnslivet i vardagen varvas av de totala lyckoruset och stress tvåårstrots och trötta dagar då jag knappt tar röven ur soffan. Hormonfyllda gråt och utmattning. Men oroa er inte (om ni nu gjorde de) för de mesta är livet on top 💕

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0