Helgen

Supertrött hela tiden men kan inte sova när de blir kväll... typiskt! Aja, kan ju skriva lite i väntan på John Blund. 

Hjärtat exploderar...


Valborgshelg och lugn! I fredags åkte jag och Vidar och lekte med Amanda och Alice på dagen. Lördag långfrukost å bara jag Erik & Vidar hela dan. En fika i Valbo för att rasta oss lite (och Erik skulle kolla nå skor) och nått har hänt, Vidar är en pojke. En pojke som förstår pratar och sitter på ett fik bredvid sin pappa och äter en "gås" 


När vi lom hem tog Vidar och Erik en liten tur på motorcykeln, Vidar i hjälm små tuffa solglasögon och en svångrem runt han å pappa, vinkandes och lysandes av stolthet å glädje 😍 älskling!!!! Dom två börjar bli riktigt så där nära nu. Far och son. Grillade och myste på kvällen, inget ståhej eller nå. Bara vi 💗 
fast grabbarna gick över till grannes kase och jag vilade lite efter maten. När Vidar somna åt vi smågodis och kolla film.  


Träffade Amanda idag på stan. Vi skulle kika in den stora loppisen i cerveras lokaler då jag sett en jeansjacka på IG jag ville ha. De slutade med en skinn T-shirt, Levis vintage jackan, en american apparel tröja och ett tigerlinne. Allt under 800kr ✌🏼️ jävligt nöjd!! Ut nu lilla bäbis så jag slipper dessa trötta gravidleggings och samma 2-3 tröjor som är de enda som passar nu. Vart en lååång lunch/fika tillsammans efter innan jag åkte hem och intog soffan, resterna av smågodis och film.


En jäkligt bra helg ⭐️ 
Jossan
2016-05-02 @ 16:36:16
URL: http://xenomorphs.se

Låter som en riktigt mysig helg! :)

Svar: 😃
[Sarah]

Lena
2016-05-02 @ 22:08:47
URL: http://lenajonasson1010.wordpress.com

Vidar Vidar Vidar! 😍💛

Svar: 😘😘😘
[Sarah]
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0