Dagarna rullar påHerregud va fort dessa två veckor gått! På måndag ska Erik tillbaka till jobbet å jag ta hand om två barn..... skulle ljuga om jag sa att jag inte va nervös. Haha! Men de kommer nog gå bra. Jag tror faktiskt de. Dessutom kommer Vidar ha sina dagisdagar kvar till semestern å få träffa sina små kompisar å leka. Idun fortsätter vara världens lugnaste lilla bäbis, och ja vi vet att saker kan förändras över natten, men just nu njuter vi av hur bra allt går 💜 och så mysigt vi haft. Alla vaknar ihop. Äter frukost och bara umgås hela dagar. Vi har knappt haft främmande eller vart iväg på en massa. För barnens skull. Alla måste få landa och hitta sin plats. 

Jag älskar uttrycket "barn är individer. Ingen trofé som ska fara runt" 🙌🏼 


Idag öppnade Furuviksparken och vi joinade familjen Svensson på en liten tur. Lunch vid havet och klappa getter. Dundermys! ....men jag kan inte riktigt komma överens med känslorna på orangutangerna i glasburarna. Well. Dom har de nog väldigt bra. Lyx iaf att bo där vi bor och ta en sån här typ av förmiddagspromenad ☺️ soligt och fint väder, nu börjar de kännas som sommar! Så pass att jag nog ska ta mig en glass. 


Lena
2016-05-21 @ 17:07:55
URL: http://lenajonasson1010.wordpress.com

Bästa uttrycket! Vill man ha ett gosedjur kan man ja, köpa ett gosedjur!

Puss från Korfu! 💛

Svar: Lärt mig uttrycket av en väldigt klok tjej 😉💗

Puss och skicka bilder!!
[Sarah]

Veronika
2016-05-22 @ 09:15:30

Åh det kommer gå så bra, övertygad om det. Snart kommer du tycka att vardagarna är lättare och helgerna lite svårare för man får in så bra rutiner på vardagarna när man kör på själv och på helgerna kommer männen o strular till det 😂 Fast avlastningen på helgerna väger såklart upp 👌👌 Himla söta och fina barn du har!!!! Och måste hålla med om att det var bästa uttrycket 🙌
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0