Babytid

Jag vet inte vad som händer med dagarna men fort går dom! 💗 Vi har hunnit med supervärme och fått tagit fram åkpåsen igen. Hej å hå väder! 


Vidar fortsätter vara världens finaste bror och verkar ha tagit lillasyster till sig ordentligt. Detta hände under en promenad härom dan.... Lilla älskade barn! Jag behöver nog inte oroa mig.


Superväder i måndags och besök av Alice och Amanda. Det blev jordgubbar och grädde på bron och lek i bara shorts ☀️ BVC besök med Idun i tisdags, hon växer och mår bra. Hon är en riktig liten mysbäbis som trivs bäst nära nära. Dom blir lite så, mina barn. Så nätterna nu sover alla oftast ihop. 


Hälsat på Ida och tvillingarna, som växer så de knakar! Hängt med mormor och vart på någrs promenader. Kroppen är påväg tillbaka även om den känns svag ännu. Nu ser jag fram emot sommaren och lite mer värme än idag (regnet öser ner ute) så vi kan bada, promenera och hänga ute hela dagar ☀️Dagarna rullar påHerregud va fort dessa två veckor gått! På måndag ska Erik tillbaka till jobbet å jag ta hand om två barn..... skulle ljuga om jag sa att jag inte va nervös. Haha! Men de kommer nog gå bra. Jag tror faktiskt de. Dessutom kommer Vidar ha sina dagisdagar kvar till semestern å få träffa sina små kompisar å leka. Idun fortsätter vara världens lugnaste lilla bäbis, och ja vi vet att saker kan förändras över natten, men just nu njuter vi av hur bra allt går 💜 och så mysigt vi haft. Alla vaknar ihop. Äter frukost och bara umgås hela dagar. Vi har knappt haft främmande eller vart iväg på en massa. För barnens skull. Alla måste få landa och hitta sin plats. 

Jag älskar uttrycket "barn är individer. Ingen trofé som ska fara runt" 🙌🏼 


Idag öppnade Furuviksparken och vi joinade familjen Svensson på en liten tur. Lunch vid havet och klappa getter. Dundermys! ....men jag kan inte riktigt komma överens med känslorna på orangutangerna i glasburarna. Well. Dom har de nog väldigt bra. Lyx iaf att bo där vi bor och ta en sån här typ av förmiddagspromenad ☺️ soligt och fint väder, nu börjar de kännas som sommar! Så pass att jag nog ska ta mig en glass. 


Månad 9

 
Och så var hon här! Lilla Idun, två dagar för tidigt men ett halvt kilo större än brorsan. Sista tiden med henne i magen var tynge än tung. Jag svälde på mig rejält och det fanns ingen ork till nått.. magen peta rakt ut och gjorde ont till och med. Drack massor av hallonbladste sista tiden för de sägs ju att blödningarna ska minska efteråt och dessutom få hela alltet att dra ihop sig bättre efter, jag vet inte om det stämmer men jag drack de med Vidar och hade inga större bekymmer med blödningar efter. Törsten satt i in i slutet och det absolut godaste i världen var ett stort kallt glas vatte. Det är väl den enda sak jag kommer sakna med detta, smaken av vatten som gravid. Gah så gott!! På förlossningen ställde jag mig på vågen som -taaaadaaaa- visade 80 kilo prick. Alltså EXAKT lika mycket som med Vidar. Med andra ord, 25 kilo igen då. haha... Idag, 12 dagar senare visar vågen 67 kilo. 13 ner och jag har inte ens börjat träna.. stressad över kroppen? Inte ett dugg :)
Och Vidar då? Jo han tar detta bättre än jag vågat drömma om. Spontana pussar på lillasyster och visar väldigt lite, ja men obefintlig mängd svartsjuka. Jag får lägga bort henne för gos med honom ibland. men hon verkar inte ha några problem heller med att avbryta amningen en stund. Amningen som funkar klockrent även denna gång. Tack och lov. 
 
Jag sumerar denna sista månad som livsomvändande! 

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0