Midsommarhelgen

Min familj. Min fina familj!

Tiden springer iväg tycker jag men vi gör vårt bästa med att hänga på! Midsommar i helgen och vi följde traditionen och hade firandet här hemma hos oss. Knytkalas med dom på bilden. Lunch med traditionsenlig mat, tåg till festplatsen och dans kring midsommarstången. Till kvällen blev det grillning och däremellan lek och skoj med alla barn. Vidar dansar mer än gärna och trivs med alla sina kompisar här. Mest milja tror jag, han verkar kär.

Anna kom dagen innan och har bott här i flera dagar, älskar att ha henne hemma💕
Hon hade med sig superfina presenter åt kidsen och en rea tröja åt mig.

Dagen efter midsommar kom nästan alla tillbaka och vi åt gemensam frukost och hängde här. Supervärme!!! Så när barnen sov middag la vi ut handukar och solade. Senare stack vi faktiskt till ed och Saras tomt och badade!!! Japp, årets första bad och det var fan skönt i vattnet.

Idun växer och är världens bästa och finaste bäbis. Vidar fortsätter vara bästaste storebror och när folk hälsar på vill han gärna visa dom "ajda" 💜 Tänk va naturligt allt föll på plats.

Nu är det vardag igen men snart går Erik på semester. Ska bli skönt för trots att vi har lätta barn är jag trött nu. Riktigt sådär mentalt trött. Tänker inte göra nånting alls på ett tag nu... Bara vara. För hur mycket jag än älskar folk behöver jag tid för mig själv då å då.

Anonym
2016-07-02 @ 12:19:44

Hej!

Förlåt mig , jag har sett att du har försökt att utbilda dig till tågförare.
Jag fundera också på samma sak och jag skulle vilja ställa några frågör om du kan hjälpa mig. Jag menar om provet som man måste göra.
Jag hoppas att jag inte störa dig.

Vanliga Hälsinkar!

Svar: Hej :) va roligt !! Hoppas du klarar det. Jag har skrivit ett långt inlägg om vad jsg fick göra på alla delprov. Kolla under kategorin jobb-skola. Tror de ska ligga där. Lycka till !!
[Sarah]
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0