Varma dagar

Idag tog jag och kidsen en prommis till mamma och Kjell. Perfekt! Soligt och varmt så packade badkläder. Gick dit, vart bjuden på frukost och tog ett bad. Vidar plaskade med fötterna och sa -mamma bada. Momo bada - och pekade att vi skulle hoppa i. Han var inte så sugen.

Fick egenodlade jordgubbar och en kopp kaffe. Sen pekade Vidar på vagnen och ville sova.... Så i med honom och så promenerade vi hem. Han sov på nån minut. Hade sen en lugn och mysig dag hemma tills Erik kom.

Åkte på kvällen till Ica maxi och storhandlade massor. Älskar full kyl och frys! Sen drog Erik iväg å åkte hoj och resten av oss soffmyste och nu är de go'natt 💜

Midsommarhelgen

Min familj. Min fina familj!

Tiden springer iväg tycker jag men vi gör vårt bästa med att hänga på! Midsommar i helgen och vi följde traditionen och hade firandet här hemma hos oss. Knytkalas med dom på bilden. Lunch med traditionsenlig mat, tåg till festplatsen och dans kring midsommarstången. Till kvällen blev det grillning och däremellan lek och skoj med alla barn. Vidar dansar mer än gärna och trivs med alla sina kompisar här. Mest milja tror jag, han verkar kär.

Anna kom dagen innan och har bott här i flera dagar, älskar att ha henne hemma💕
Hon hade med sig superfina presenter åt kidsen och en rea tröja åt mig.

Dagen efter midsommar kom nästan alla tillbaka och vi åt gemensam frukost och hängde här. Supervärme!!! Så när barnen sov middag la vi ut handukar och solade. Senare stack vi faktiskt till ed och Saras tomt och badade!!! Japp, årets första bad och det var fan skönt i vattnet.

Idun växer och är världens bästa och finaste bäbis. Vidar fortsätter vara bästaste storebror och när folk hälsar på vill han gärna visa dom "ajda" 💜 Tänk va naturligt allt föll på plats.

Nu är det vardag igen men snart går Erik på semester. Ska bli skönt för trots att vi har lätta barn är jag trött nu. Riktigt sådär mentalt trött. Tänker inte göra nånting alls på ett tag nu... Bara vara. För hur mycket jag än älskar folk behöver jag tid för mig själv då å då.

Sommardagar

Just nu öser regnet ner ute men vi har haft några riktigt fina dagar ☀️ Johanna och Marcus kom häromdagen och grillade med oss. Dom må ha missat Kreta men vi är glada att få rå om dom ist. Och Viggo då!! Världens godaste lilla kille med dom vackraste ögonen. 


Vi gjorde vårt bästa å få en fin bild tillsammans men nä, gick inte alls. Fakta: alla var jätteglada. Viggo mest faktiskt även om de inte ser ut så. 

Igår kom Lena & Edith och lekte med oss, även Johanna & Viggo kom igen! 


Dom två 👆🏼 dom leker så himla fint, fast just igår hade Vidar fullt sjå med sin hjälm. Knäppa knäppa upp knäppa knäppa upp ....and so on! Den är gömd nu. För att stilla denna fixering. Mamma kika förbi och myste lite oxå. Till kvällen kom familjen Svensson hit. Ed hjälpte Erik med staketet och vi andra lekte och myste i kvällssolen 💛 

Nu kollar vi Polarpriset och soffhänger. Håret är tvättat (lyx) och hälften av barnen sover. Skönt med regn ibland.

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0