Världens bästa Lars Winnerbäck

Igår spelade Lars Winnerbäck i Furuviksparken och självklart (!!!) var jag där. Bröstpumpen invigdes och Erik stannade hemma med kidsen. Lite sjukdom, Kolmården besök och golftävling ställde till de för några men jag Sara och Maria gick ner redan vid 16. Ryktet sa att de skulle bli smällfullt.

Burgare chips och öl innan och det var riktigt trevligt. Vi började konserten vid staketet från öltältet men alltså nej, folk som skränar och dricker öl?! Motför att stå vid scen och SE Lasse. Nä över staketet och in i folkhavet, fick med mig Maria.

Det är vid scen man ska stå !! Hur kunde jag tro annat? Haha.. Snart kom Sara efter 👏🏼 Förutom att ljudet försvann en stund i början och dom fick bryta och börja om så var det som vanligt så där fantastiskt bra! Jag älskar Lars Winnerbäck 💜

Igår var min 7e konsert med honom och såklart gick jag hem med en Lasse-tshirt! Parken hade årsrekord med besökare. Så himla härlig stämning. Vi hängde i baren innan tröttheten och mina sprängfyllda bröst tog över och jag cyklade hemåt. Hemma hade allt gått hur bra dom helst, Idun tog flaskan jag pumpat ut, alltså hon är så himla enkel vår lilla tjej.

Tack för denna gång och på återseende...

Lena
2016-07-18 @ 08:55:53
URL: http://lenajonasson1010.wordpress.com

Underbart!
Nästa gång är jag med!! 😘

Svar: Det låter bra!!! 😘😘
[Sarah]
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0