Trollharen

Vädret går upp å ner. Mest är de kokhett och solsken, men rätt som de är kommer hällregn. Igår kom ett redigt ett och med de åska och blixtar ⛈ jag och Vidar satt på altan och tittade, himla häftigt väder.

Idag efter poolbad, främmande och middagsovning åkte vi till Trollharen där det serveras fisk och skaldjursbuffé. Sist jag var där firade vi Dessan. Nu var det ombyggt men maten lika god som jag mindes den 👌🏼 Vidar åt massor han med. Vi gillar fisk i den här familjen.

Efter maten promenerade vi runt och Vidar badade lite i havet. 19 grader tydligen så inte helt kallt. Sen åt vi isglass innan vi åkte hem.

Födelsedag värmeslag och kompisar

Denna värme!! Jag älskar den. Hade lätt kunnat bo i ett land där det var sommar jämt, man kan ju gå in eller bada bada bada.. De gör vi nu. Och bubbelkoppen agerar pool. Sänkt till 32 grader. Perfekt 👌🏼 älskar att vi köpte den. Anna har hängt här några dagar. Så himla mys 💕

Sen har ju Erik fyllt år. 28!! 🎉 så i lördags hade vi fest för en massa kompisar. Lånade hans pärons hus och åkte vattenskidor, ring och vattenskoter. Till kvällen grillade vi burgare och den drog de flesta ner till Furuvik på konsert. Inte jag. Jag sov tidigt med kidsen.

Vidar är galen i att åka och inte ett dugg farträdd. Tror vi kanske behöver en till nästa sommar 😎

På själva födelsedagen, i söndags chillade vi bara hemma. Mamma å Kjell kom förbi och per å Emma. Sen är alla bortresta. Erik fick en linne skjorta av mig ala Ernst och en alpacka tröja av mamma å Kjell. Mer poolbad och barnen har typ inte använt kläder på evigheter.

Igår träffades vi igen ett stort gäng hos svärpäronen för vattenlek och bad! Vidar trivs bäst på vattenskotern men gick med på att bada en sväng med mig. Idun, världens lättaste bäbis njöt av gos och filthäng 💛

Våra barn så älskade av våra vänner! ❤️
blir helt lycklig av all kärlek.

Brudfotografering

Idag efter en förmiddag vid poolen i Furuviksparken kom Jenny hit. Bästa Jenny. Hon som bor i Oslo i vanliga fall. Vi hängde vid sjön, men gick hem och badade i koppen. Lekte och myste här hela dagen. Hon är på g riktigt med sitt företag och ville ta lite bilder, jag ställde upp och alltså... alltså... 👌🏼

Temat var brudfotografering med kontraster. Resultatet av snabb redigering samma dag ser ni här!

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0