Idun Linnéa Joachimsson

Vilken dag vi hade igår! 💕 jag blir varm i hjärtat när jag tänker på de. Alla våra närmaste var här för att fira Idun på hennes namndag.
Vi bestämde oss tidigt för att ha ceremonin hemma i trädgården med Monica som även höll i Vidars. Hon är så varm och framförallt duktig. Vi gillar henne!

Vi slog upp ett tält (för regn eller för skugga) och där la vi ut massor av filtar, hängde upp rosa, vita och silver vimplar ballonger och hjärtan. Anna kom dagen innan och hjälpte oss. Mamma, Judith och Kristina hjälpte till med bakningen. Jag och Anna bakade tårta och cakepops. Vi hade fika i mängder. Tur!

Trädgården fylldes med människor och ceremonin drog igång klockan 14 och solen strålade. Det var svårt att hålla tårarna borta när Monica pratade om oss, våra barn och livet nu och i framtiden (som tur va hade både jag och Erik gråtit ur oss när vi gått igenom texten) men när Anna och Per, iduns faddrar, höll tal och gav henne ett fantastiskt vackert smycke med två hjärtan då smet en tår ut. Det var en känslosam och otroligt varm och fin ceremoni där Vidar kom upp i våra famnar, åkte runt lite på sin bil och Idun lite samma. Fast utan bilen. Tills hon somnade hos sin farbror.

Vänner. Familj. Släkt 💜

När ceremonin var klar fikades det och minglades. Alla vi älskar var här, det var svårt att veta vilken man skulle krama, tacka och prata med. De är ju de där att räcka till.... Idun somnade som sagt mitt i och sov i några timmar. Hårt att vara huvudperson. Vidar var i himlen och drack saft och åt kakor så de spruta ur öronen på honom. Lyckodag för en kille som knappt får nå socker annars. Men är de namngivning så är de 😉

Presentöppning och WOW. Vilka presenter. Alla runt oss känner oss verkligen och exakt allt var otroligt fint! Fina ekologiska saker. Böcker. Filtar. Smycken. Träd planterat i hennes namn. Dockor. Kläder. Ull filt, tossor. Lammfäll. Lampa. Presentkort. Pläd. Ryggsäck.

Tack tack TACK ! 💖
Vi är så otroligt genuint tacksamma för att ni kom och för alla fina presenter.

Jag ser fram emot att få berätta för båda våra barn hur otroligt älskade dom är. Fast de känner dom nog redan ✨

Anonym
2016-08-08 @ 21:49:04

Läser din blogg varje dag! Den är fantastisk! Jag jobbar på "huset" så jag har sett dig där ibland..😂
Måste bara fråga var du köpt den fina lykthängar kroken du har på väggen?
Kram Ida

Svar: Men åh TACK 🙈💕 !!
På sjukhuset?

Kroken på väggen har en stor glaskupa till. Den är från lundins säljlager förra året. 👍🏼
[Sarah]

Emelie
2016-08-09 @ 09:51:31
URL: http://www.emelieaulin.com

Måste vart Vidars bästa dag va? Jättefint ordnat! Puss på er fina familj!

Svar: Utan tvekan bästa dagen 🎂🍭🍫🍪

Puss ❤️
[Sarah]

Lena
2016-08-10 @ 21:08:29
URL: http://lenajonasson1010.wordpress.com

Söndagen var amazing!

Svar: ❤️
[Sarah]
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0