Furuviksparken x 2

Det känns som hösten kom denna vecka, dagen efter iduns namngivning. Erik har gått tillbaka till jobbet och vi donar på. Hängt med Amanda och kidsen och igår träffade vi Lena & Emelie + deras tjejer för en heldag i parken. Emelie hade fixat jättegott fika åt alla och jag tog med gotta som vart över från helgen. Vi testade först furuskär, men getingarna !!! Omg va getingar. Så ist tog vi kidsen ner til fiskeläget och boden. Himla mysigt faktiskt. Och så kunde vi stänga och låta alla springa runt hur dom ville utan att försvinna. Bra.

Sen vart det åkband och nöjesfältet. Vi turade om med kidsen och passa Idun. Vidar älskar btw karuseller och grodorna var nog bäst. Och bilarna. Hela dagen var vi där och när vi gick hemåt fick Vidar välja en ballong. Vart såklart en traktor 🚜

Lördag och Erik ledig. Så vi gick ner igen eftersom säsongen snart är över och Vidar hade så himla roligt igår. Åkband och ännu mer karuseller. Ja men alla man kan åka nästan när man är 3 äpplen hög.

Nu ska vi äta grillat och dricka vin (citygross har ju lika bra alkofritt som systemet nästan) sen kanske nån bra film. Älskar lördagar igen!

Emma
2016-08-13 @ 20:41:16

Det borde dock finnas ett föräldraåkband kan jag tycka. Ett där man inte kan åka något själv utan barnen när de är så små. Man vill ju dela åkupplevelsen med sina barn, men att bägga ska köpa åkband för att åka larven 40ggr?

Svar: Barn under 2 eller om det till å med var 4 åker på förälderns åkband, så vi köpte bara ett 😃
[Sarah]

Emma
2016-08-14 @ 13:36:14

Ja för att ni ska kunna dela upplevelsen med Vidar så måste ni ju köpa ett varsitt. Förstår du hur jag menar. Trots att det är Vidar ni "måste" åka med. Alltså två åkband om man ska kunna vara flexibel och dela på att vara med liten och åka karuseller med större.

Emelie
2016-08-16 @ 18:56:18
URL: http://www.emelieaulin.com

Lycka! Karuseller två dagar i rad alltså! 😍 Gullungar!

Svar: Verkligen lycka!! 👏🏼
[Sarah]
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0