Blåbärsplock och BVC

Häromdagen plockades det blåbär! Per och Emma kom ut, dom tog med Vidar i bilen åkte mot havet. Jag tog Idun i vagnen och joggade nästan hela vägen dit 💪🏼 sån jävla känsla!! Dom lekte och hag plockade en hel del bär. Vuxet. Och väldigt rofyllt.

Hade lite frukt och fika med oss och tiden lixom flög iväg. Vidar fick köra hem och jag å Idun gick. Så himla härlig dag!

Härom kvällen kom Elin ut och vi tog en lång promenad och hann med det där långa snacket om livet. Bästa hon 💛

Igår lånade jag ut grabben till per och Emma som önskade sig en dag tillsammans på deras sista semestervecka. Lämnade honom, mötte Erik på BVC för vägning och mätning. Idun 3 och en halv månad. 61 cm lång och 5770 g Idun 💕 jämförde sen med Vidar som jag trodde va mindre, men nä. Samma ålder på veckan var han 61,5 lång och vägde 6400 g.

Lunch på tennstopet. Och när Erik sen stack å jobba gick jag ner på stan. Lite nyttokläder till Vidar (fleece osv) hittade jag och present till hans tjej. Tror hon kommer bli glad 😉 GRATTIS MILJA PÅ DAGEN 💕 Köpte frukt å stack sen hem till Ida å twinsen och hängde. Mysig dag. Och Vidar hade fått titta på tåg igen. Lyckan!!

Amanda
2016-08-26 @ 23:06:28

Åh vi längtar till imorgon 😍😍😍

Svar: 😘😘😘😘
[Sarah]
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0