Bröllopsdag

Igår firade jag och Erik vår 3e bröllopsdag! Shit va, tre år sedan vi gjorde världens bästa resa tillsammans och gifte oss på vårt vis. Älskar att vi slog till just där, bara vi. Det är våran upplevelse som vi har tillsammans ❤️ är ni med hur jag tänker? Tror de. Kan komma på mig själv ofta drömma iväg till nån dag eller händelse när vi var där. Vi pratar om att åka dit igen med vänner å fira nått år. Iallafall... Erik kom hem med superfina blommor igår och plockmat från Kalles 👌🏼 så när Vidar nattats vart de romantiskt middag för två. Som varje år även ett glas bubbel. Romantiken höll i sig till båda barnen vakna och förde liv. Haha 😅

Bävrar och båttur

I söndags kom rastlösheten över oss så vi packade ihop och stack ut på sjön med kidsen. Vi åkte upp i åarna och där såg vi bävrar!!! Hur coolt?! Helt plötsligt plaskade det till och där va en enorm. Han var totalt orädd och simmade förbi oss. Sen när vi väl fattat att dom var där såg vi snabbt alla stigar och ett stort bo som håller på att byggas. Vi åkte sakta fram och lyckades se 5 stycken 👏🏼 jag tjöt av lycka.

Jag behöver en egen flytväst! 🎅🏽

Jättemysigt att vara ute så här tidig höst. Inga mygg, skön luft och mycket som händer i naturen. Vidar skötte sig exemplariskt för en tvååring i en båt och Idun sov så fort motorn var igång. Detta gör vi om snart igen.

Blåbärsplock och BVC

Häromdagen plockades det blåbär! Per och Emma kom ut, dom tog med Vidar i bilen åkte mot havet. Jag tog Idun i vagnen och joggade nästan hela vägen dit 💪🏼 sån jävla känsla!! Dom lekte och hag plockade en hel del bär. Vuxet. Och väldigt rofyllt.

Hade lite frukt och fika med oss och tiden lixom flög iväg. Vidar fick köra hem och jag å Idun gick. Så himla härlig dag!

Härom kvällen kom Elin ut och vi tog en lång promenad och hann med det där långa snacket om livet. Bästa hon 💛

Igår lånade jag ut grabben till per och Emma som önskade sig en dag tillsammans på deras sista semestervecka. Lämnade honom, mötte Erik på BVC för vägning och mätning. Idun 3 och en halv månad. 61 cm lång och 5770 g Idun 💕 jämförde sen med Vidar som jag trodde va mindre, men nä. Samma ålder på veckan var han 61,5 lång och vägde 6400 g.

Lunch på tennstopet. Och när Erik sen stack å jobba gick jag ner på stan. Lite nyttokläder till Vidar (fleece osv) hittade jag och present till hans tjej. Tror hon kommer bli glad 😉 GRATTIS MILJA PÅ DAGEN 💕 Köpte frukt å stack sen hem till Ida å twinsen och hängde. Mysig dag. Och Vidar hade fått titta på tåg igen. Lyckan!!

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0