Sol

Dagis-tisdag. 
Jag älskar dom dagarna. Faktiskt. För jag är så trött i kroppen nu så att bara få några timmar att slippa bära, göra gröt, tvätta barn osv är fantastiskt. Drack kaffe och segade här hemma, ingen tv, inga ljud. Strök lite tröjor och svängde förbi affären innan jag hämtade grabben. Han va så trött så han somnade i bilen på väg hem... Bar in honom och vi sov middag ihop! I tre timmar !!! Fatta va skönt. Nära nära sover han allra bäst, inte mig emot. 


När vi vakna blev de mellis och promenaden till brevlådan. Den är liten bit bort från huset men blir ett himla roligt projekt. Vi hinner med att samla sten, bestiga diken, titta på fåglar, smaka på grus, hälsa på grannens hund och plocka blommor. Ja de tar nog oss en 45 min iaf att hämta posten. 


Lagade mat och hade en sån mysig kväll. Humöret är lite upp å ner på Vidar med mycket prövningar (mest mellan oss 2) på att få som man vill eller bara få sortera känslor. Tufft för alla. 2 års fas? 

Ikväll har nya sängen monterats ihop (tack bea 💕) och Erik har kavlat min ländrygg med brödkaveln. Vilar så gott jag kan, men vila är svårt. Jag älskar att dona ju. Brödkaveln är iaf ett bra tips👌🏼 lillasyster är helt galen där inne å far omkring, det känns vill jag lova. Och inte alls på nå mysigt vis. Idag tror jag hon sträckte ut hela benet. Både jag å Erik vart helt paffa när magen fick en både rakt över. Snart över... Snart är hon här!


Puss och go'natt 
Sara
2016-04-13 @ 16:36:59
URL: http://https://resaelivet.wordpress.com

Vilken sötnos! :)

Svar: 😘
[Sarah]
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0