Kompisar kakel och bio

Igår kom Amanda och tjejerna hit och lekte med oss. Så fort dom kom genom dörren sken Vidar upp av glädje. Han tycker verkligen om alla sina vänner 💕 de syns. Även tjejernas farbror kom och hjälpte mig få upp kaklet i köket!! Japp jajemen, överraskade Erik med att beställa å fixa så de kom upp.. Tog bara 3 år att göra färdigt.. I helgen ska brädor målas å skruvas upp över fönstret, sen HELT KLART! 


Tjejerna va kvar hela dagen och när Erik kom hem bjöd han oss på pizza. 


Idag när Vidar var på dagis möblerade jag om i vårat sovrum och bäddade lillasysters säng. Det kommer över mig då å då på riktigt, att alltså snart så. Snart är vi 4 !! Min familj 💛 man vet ju, men man fattar inte. Fast de gjorde vi ju inte med Vidar heller fören han va här. 

Hämtade honom från dagis. Lekte med bilar. Myste. Beställde sommar-sandaler från zarakids. Svarta skinn. Målade och åt mellis. Sen kom Erik hem och jag vart upplockad av Sara, middag på Java och sen bio. Djungelboken !! Förbannat bra, och slutet, jag älskar slutet. 


Go'natt 
Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

så fint

Svar: 😘
[Sarah]

Lena
2016-04-14 @ 22:46:28
URL: http://lena82.blogg.se

Vad fint det blev med både mer kakel och nybäddad säng! Snart kommer hon, så spännande så det är inte sant!!!

En fråga om Djungelboken, hur läskig är den? Kan barnen se den? Kan inte fråga amerikanarna för drm låter sina barn se vuxen BATMAN, Spider-Man och liknande filmer.

Kram!

Svar: Ja det har känts så ofärdigt köket, tills nu. Och när brädorna kommer upp så blir det två matrial och lite mer lugn i köket.. ☺️

jaaa men helt galet! Förstår inte riktigt än att se faktiskt kommer ett barn till, men hjärnan är väl inte funtad så. Att begripa.

Filmen, hmm... Ja men jag tror de. Tigern är kanske lite läskig men annars var det mest fint och häftigt. Ormen va stor och kanske även den lite otäck men de var en snabb scen utan större problem om vi säger så. Jo men jag tror nog filmen funkar för dom 👍🏼 KRAM
[Sarah]

Sarah
2016-04-14 @ 23:07:37
URL: http://CheerSarah.devote.se

Gott me pizza :)

Veronica
2016-04-15 @ 10:34:51
URL: http://wallgrenveronica.blogg.se

Det är verkligen en underbar samt konstig känsla när man bäddar och förbereder för bebisen i magen :)

Svar: Eller hur 👆🏼
[Sarah]

Elin Haglund
2016-04-15 @ 20:45:20

Åh va fint i köket!! 👏🏼 Blev Erik glad? 😊

Svar: Imorgon bräder och kantlister! Och oh ja, han vart jätteglad 😃 tur han har mig som tar tag i saker!!
[Sarah]
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0