ROSA

Erik lämnade Vidar hos farmor när han åkte till jobbet så att jag fick en lugn morgon. Kaffe, dusch och till stan. Håret vart färgat, denna gång rosa all the way! Längde är perfekt och färgen lätt en av topp 3 av våra rosa/lila påhitt. 


Åt sushi mellan blekning och färg. Så himla gott! Jag har fått mycket mer hår sen jag vart gravid, typ det man alltid önskat sig, men nä hörni. Det är svårhanterat och tungt. Så lite lätt håravfall så jag kan göra lika fina lockar som Elin gjort kan jag gott ta. 


Älskar de!!! Jag tror nog inte jag kommer lämna dessa pasteller på ett långt långt tag. Trendigt eller ej. 

Tog en sväng på stan, köpte en tröja på carlings till mig och ett fint set till Vidar. (fått order om att låta bli tillhörande body😉) Jag kommer med glädje matcha syskonen! Det är så fint. 
Hämtade hem en febrig liten kille hos farmor som ändå var på strålande humör. Dom hade lekt å myst massor 💛 men ju senare klockan blev nu ju varmare vart han. Vi stannar hemma imorgon och hoppas att han är lite piggare. 


Elin
2016-04-26 @ 12:39:58

Snyggt håret blev 👌

Svar: Tack!!!
[Sarah]

Sara
2016-04-26 @ 16:41:43
URL: http://https://resaelivet.wordpress.com

Så himla snyggt det blev!

Svar: Tack så mycket
[Sarah]

Malin, Åland. 😊
2016-04-26 @ 21:07:13

Men så snyggt det blev! Och så skönt med frissabesök! Var till frissan idag jag med och tunnade ur mitt megatjocka hår. För det är som du säger, svårhanterat och tungt, går inte att forma eller göra något med. Tunnar ur var 6:e vecka, blir hopplöst annars.. Älskar din färg, så härlig! 🌷Fin bild på magen i inlägget ovan, och förstår så väl dina känslor kring vad Vidar ska känna kring allt. Tror det kommer gå toppen men klart det känns svårt och lite jobbigt just nu. Stor kram! 💕

Svar: Tack!! 💕
Jag har lixom alltid önskat tjockt hår tills nu. Haha!! Mitt har vart bra. Lätt att styla osv... Men lyxproblem verkligen. Snart tappar jag väl mer än jag vågar gissa på🙆🏻

Kärlek till dig 💜
[Sarah]
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0