Trött

Har inte mycket att skriva! Trötta dagar, men haft mysigt ändå. Vidar fick stanna hemma i tisdags då måndag-kväll slutade med feber. Fast han vaknade pigg å frisk sen, skönt! Vi myste hemma och tog de lugnt i pj hela dagen 💛 Fast när pappa kom vart de kvällsbad ute. Vår lillkille älskar verkligen att bada!! 


På onsdag kom mamma hit och lekte och när Erik slutade åkte jag till stan och åt med Elin. Som vanligt jättemysigt. Idag dagis och jag tog sovmorgon till 10!! Vilket låter lyxigt men fy fan va jag sover dåligt nu. Och denna kropp 😩 fy fan va tungt å jävligt de är. Och tröttheten!!!!! Pust. Upplever nästan att lillasyster ligger mycket längre ner där inne än va Vidar gjorde, kan de stämma? Andra barnet och lixom redan uttöjt... 


Vattenfylld, fet å jättegravid!! Men snart är de över och då är det över för alltid. 2 barn, check! 

månad 8

 
Månad 8 har tagit slut och vi är inne på de 2-4 sista veckorna nu. Själv hoppas jag såklart på dagar men det är knappt så jag vill skriva de. Det kan faktiskt bli en hel månad till. (jag har räknat kalendermånader när jag fotat detta just för att hinna få med 1-9. Vi är i gravidmånad 10 och kalendermånad 9. om nån undrar hur det räknas) MVC besöket som jag skrev om tidigare visade som sagt väldigt bra värden och en pigg liten bäbis i magen. Vågen visade på 76 kilo vilker alltså är 21 kilo upp. 4 till bara så är vi på Vidars viktuppgång. Fattar inte varför jag går upp så mycket. Vätska? brist på yoga/träning? eller som barnmorskan sa "vissa gör de bara" Ja ja. jag går ju ner det snabbt, för med vilja kan man allt. Det har vi sätt bevis på förr. och som jag längtar efter rörlighet å svett. Inne i magen är det livat men hon har mindre plats nu så det bökas mer än slåss iaf. På nätterna kissas det väl allt mellan 2 till 12 gånger och jag sover aldrig riktigt skönt. Kroppen gör ont och är stehård och tung. Nästäppan har däremot släppt, för efter att jag börjat blöda massa näsblod och kände att även om jag använder babyspray måste jag avvänja mig. Några jobbiga dagar men nu klarar jag mig helt utan. yey! Jag är vätskefylld nu vilket känns ordenligt. och syns... Själva förlossningen känns mindre otäck nu men inget jag direkt ser fram emot. Jag har bestämt mig för EDA och ingen lustgas (nykteristgrejer) Och behovet att bara få vara ensam med Vidar är stort ♥ Jag skulle ljuga om jag inte sa att jag är nervös för hans skull nu. Hur han kommer ta emot hela systergrejen? Så vi myser mycket, leker, sover middag ihop och bara njuter av den här tiden tillsammans. 
 
Jag sumerar denna månad som TUNG!!

ROSA

Erik lämnade Vidar hos farmor när han åkte till jobbet så att jag fick en lugn morgon. Kaffe, dusch och till stan. Håret vart färgat, denna gång rosa all the way! Längde är perfekt och färgen lätt en av topp 3 av våra rosa/lila påhitt. 


Åt sushi mellan blekning och färg. Så himla gott! Jag har fått mycket mer hår sen jag vart gravid, typ det man alltid önskat sig, men nä hörni. Det är svårhanterat och tungt. Så lite lätt håravfall så jag kan göra lika fina lockar som Elin gjort kan jag gott ta. 


Älskar de!!! Jag tror nog inte jag kommer lämna dessa pasteller på ett långt långt tag. Trendigt eller ej. 

Tog en sväng på stan, köpte en tröja på carlings till mig och ett fint set till Vidar. (fått order om att låta bli tillhörande body😉) Jag kommer med glädje matcha syskonen! Det är så fint. 
Hämtade hem en febrig liten kille hos farmor som ändå var på strålande humör. Dom hade lekt å myst massor 💛 men ju senare klockan blev nu ju varmare vart han. Vi stannar hemma imorgon och hoppas att han är lite piggare. 


[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0