Veckan går...

....och jag blir sämre på att uppdatera! Men jag gillar att uppdatera så medans Vidar mumsar morgon kexet (efter gröten) och jag dricker mitt kaffe så uppdateras de lite. Iaf. 

I måndags kom Valter och Kicki hit och hängde med oss. Vi åt lunch ihop, lekte och hängde ute i trädgården. Valter går nu utan problem men lilla Vidar har ingen lust. Han kan och gör det gärna om han får hålla handen. Men att gå ensam är påtok för läskigt. 


I tisdags sen stack vi direkt iväg till dagis! På måndag är det dax för inskolning och vi hängde där och hälsade på. Lekte med bilar, hade fruktstund och sen stack vi iväg på fyrhjulingen i skogen för att leta troll. Jag älskar att Vidar ska gå där!!! 💛 

När vi kom hem sen sov han i över 3 timmar. Medans han sov ringde sjukhuset och sa, jobbet är ditt. Lönen du ville ha får du och vi skickar papprena att skriva på. ALLTSÅ WOW!!! Jag kommer inte hoppa runt utan hamnar på operation låter de som. ALLTSÅÅ WOOW!! Firade med att åka och yoga. 


Igår kom Amanda, Sara och Emma med Rocky och Alice. Tiden förändras och resten av älsklingskidsen var på dagis! Vi hade som vanligt supermysigt 💕 Vidar hoppade över eftermiddagsvilan så vi låg på soffan och tittade tv ihop tills Erik & farbror (som kom hem från Bali) kom hem!!! Myskväll med kinamat. 

Idag kommer Lena och 
Emelie och leker med oss. 

Vi träffar alla våra bästa små och stora kompisar denna sista mammalediga vecka och jag kan inte hjälpa att känna att vi på nått vis tar farväl ❤️ nya tider väntar och det är väldigt blandade känslor inför de. Mycket förväntan, lite sorg och en hel del pirr i magen!

Helgen

Fredag: 

Familjen Svensson kom hit och åt fredagstacos med oss. Supermysigt och tänk att vi snart är grannar 👏🏼  Ja redan i november bor dom ju i Marcus å Johannas hus! Soffhängde tills vi sa go'natt! Perfekt fredag 💛

Lördag: 

Seg förmiddag, åt toastfrukost och hängde inne. Vidar sov rekordlänge så när han sen vaknade ville vi hitta på nått mysigt. De fick bli soppbuffen på böna café🍵 Vidar var på strålande humör, flörtade med grannborden åt bra och hade minst lika mysigt som mig å Erik ☺️ jättegott men lite väl dyr kanske. Nästan 300 kr för två stycken. Då gillar jag nog Hemlingby minst lika mycket!


Åkte förbi plantagen påvägen hem och jag köpte massa gröna växter🌿 luftrenare och bara vackert! Börjar tycka att det här är riktigt skoj nu... Att fylla fönstren men levande växter! 


Till kvällen sen myste vi till så mycket bättre och bara va 💕 förresten, hur bra var miriam bryants tolkning!? Galet!!!

Söndag: Började även söndagen med toast och långfrukost. Tände en brasa och när Vidar somnade låg vi i soffan å tittade på Netflix dokumentär. (Tips: Iris) sen sov jag middag medans Erik och Vidar stack ut och lekte. Har sån jävla huvudvärk hela tiden 😣 well, vila hjälper kite iaf och till eftermiddan åkte vi för att fira Livia på hennes 2-årsdag 💜 Jessica och Michel hade fixad mackor, te och galet massa pålägg. Så himla bra ordnat. Vidar lekte och var väldigt framåt motför hur han bruka vara. Så roligt att se! 


Puss Livia! 

Hem sen å jag gick och la mig strax efter nio. Jävla skallebank. Tur vi haft så mysigt iaf hela helgen! 

Ut med de gamla in med de nya!

Först tänkte jag moget å vuxet spara pengarna för sängen, men ångrade mig efter lite fundering... Mycket av det vi har hemma har vart med länge, sen lägenheten-länge. Och idag när vi hängt om och gett lilltoan mer vuxet utseende var jag in på h&m igen och kikade. Julgrejerna hade kommit, rean var påfylld. Så korgen utökades lite från igår 😉 H&M home är min favoritwebbshopp👌🏼 bra reor och 39 kr i frakt (ofta fraktfritt) kvalitén är bra och så är de lätt att titta omkring. Detta blir till sovrummet, köket och soffan. Snyggt å allt för under 1000lappen!

När Emelie bytte i tjejernas rum tog jag över denna månplanch. Den kommer sitta på våran sovrumsvägg. Vidar sover ju med oss, såklart han ska få sova under månen 💕 Idag har jag vart i stan med Vidar. Födelsedagspresent till livia som blir två har köpts och så gick vi till Elin och Vidar klippte sig 😍 det gick över förväntan bra och han vart såå himla fin. Äldre på nå vis. På rätt vis. 


Försökte fota, gick så där... 😆. 

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0