Advent


I lördags var den årliga adventsmiddagen hemma hos Eriks morbror och fru. Hela den sidan (nästan) var på plats där och vi fick supergod mat. Kusinen är nämligen kock så det bjuds alltid på en trerätters 👌🏼 Jag och Vidar åkte hem vid niotiden men Erik stannade kvar till natten. Jag är lika trött som Vidar nästan så inte gör de mig nått att åka hem å sova.... 

Men guess vad som händer när vi håller på att göra oss klar!? VIDAR GÅR SINA FÖRSTA STEG!! Han börjar lite försiktigt mellan oss för att sedan promenera omkring i huset som han aldrig gjort annat. Fast okej, han har övat länge på att gå runt nu å hålla hand. Gissa om han var stolt 💜🙆🏻 gick i söndags lite men inte så intressant idag. På söndagen var det bestämd advents-dejt med några favoriter. Jag Emma Amanda träffades hemma hos Sara där hon hade kokat julgröt och bakat lussebullar. Vi hade med skinka och annat som är juligt gott. Vi myste, åt och pratade om allt som hänt sen sist vi sågs ❤️ tiden springer ifrån oss så det var otroligt härligt att bara vara med dom en hel dag. Kidsen var med papporna på leklandet 👍🏼 Söndagsfilm och soffmys hela kvällen sen här hemma. Med en hel del fjärilar i magen inför måndagens arbetspass. Första riktiga! 


Drömde om jobbe inatt men idag flöt allt på hur bra som helst. Jag har hamnat rätt och håller tummarna stenhårt att jag får stanna där✊🏼 

Snorigt ikväll.... Och ont i både 
huvudet å nån jäkla nerv 
i skinkan. Så jag går nog 
och lägger mig strax. Puh. 

Puss & go'natt 💕

Swoooof

Swooof säger dagarna nu å allt går jäkligt fort. Lämna på dagis, vi delar lite på den uppgiften, jobba, hämta på dagis, mysa leka äta sova, titta tv och somna i soffan. Typ så 👆🏼 Jobbet är skitkul å jag trivs verkligen, Vidar gillar dagis och allt är bra. Men ändå kan jag få lite ångest över hur dagarna bara rullar. Nä, heltid kommer jag inte jobba!! På länge. Tills barnen vi har å kommer få åtminstone blivit i skolåldern.  Tid är viktigare än pengar! 


Mamma & Kjell är hemkomna från Kina (vilken jävla resa dom gjort alltså) i onsdag kom mamma hit och hängde med oss. Hon bjöd på Kinamat, det var inte meningen att ha nå tema utan de är ju bara jäkligt gott 😁  hon hade även med sig fina presenter, tack!!!  


Nu sover Vidar å jag väntar på Mitt i naturen, Erik jobbar i Sälen å kommer hem imorn. Då har jag förresten en heldagsutbildning på sjukhuset, sen på måndag då jäklar är de jobb som gäller och även om jag känner den där tidsångesten så gillar jag då att åka dit 😃 ....och tur är väl de! 

Trött

Herregud va trött jag är!! Av förståliga själ... Huvudet är fullt efter dag 1 vecka 2 på min intro. Vart förresten en längre sjukskrivning idag så hoppas jag får passen 🙋🏻 Åker å hämtar en halvhyper å lätt grinig grabb på dagis som faktiskt ändå vill pussas trots att han mest gapat på mig idag 😅 bästa boten på de är ett bad. Och hallå gissa vem som glömde bort sig idag och tog 3 steg på dagis!!!! Han kan ju, men de visste vi. 

Nu är det soffläge och en tänd brasa. Ska försöka hålla mig vaken hela Vetenskapens värld. Puss & Kram 💜

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0