Älskade smågrabbarEmma och Rocky var här igår och lekte med oss. Det regnade ute så vi struntade i promenad och ist stannade vi inne, åt soppa och bara va. Våra grabbar härjade ihop på golvet, åt puréer och sov lite hursom.. Dagen mysigaste var iaf när Vidar försökte pussa Rocky som svarade med en kram💜 ja! Vi dog lite å hann inte med riktigt med kamrorna. 

LampaI söndags hängde jag med mamma, Kjell och Vidar på Ikea. Regn, löning och söndag lika med massor av folk.. Men de gick bra👍 Vidar fick sitta i bärselen och vi fick med oss förutom ljus servetter och toaborstar (de tre måstena) denna superfina lampa! Vi är så jäkla nöjda med den 💡 

Åt bullar å satte upp lampan och sen till kvällen kom per & Emma förbi. En bra regning söndag

Indisk mat och brädspel

Igår sken solen och vi började dagen med en äventyrlig promenad med våra grannar ☀️ Vi gick efter nya järnvägsspåret upp i skogen och runt ner efter havet. Vi drack kaffe i huset där mamma min växte upp, kändes fint på nått vis att gå runt med Vidar där hans mormor sov som barn 💛 
När vi kom hem somnade han och jag tillsammans igen, våra nätter är inget att skryta med så dessa eftermiddagslurer är himla välbehövliga. 
Vaknade och gjorde oss fina sen stack vi hem till Elin & John för indisk mat, öl och brädspel 💕 Vidar var liite övertrött men i de stora hela gick de bra för lillskrutt. En fantastiskt trevlig kväll! Mer sånt. Idag när vi vaknade hann jag bli glatt överraskad att vi sov enda till 09.... tills Erik påminde om sommartid. 
Idag regnar de, så idag myser vi inne ☔️


[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0