Värmen, bästa kompisar å så


Igår kom värmen, ni vet när det tillåmed blåser skapligt skönt ute. Fan va glad man blir!! Jag och Ida stack till böna café och både åt lunch och fikade. Så himla mysigt! Vi hann även ta en promenad då Vidar sov. Vidar är tokig i Ida. Inge blyg, pussar henne och sträcker armarna mot'na fast han är hos mig. Sånt gör ju att man själv gillar Ida massa lixom, haha! 💛 


Träffade mitt underbara gäng idag för picknick i Boulognen. Emma hade gjort olika sorters baguetter och jag köpte café-bullar att ta med igår. Idag var det ännu varmare än igår ☀️ hallelulja ! nu får det hålla i sig tack. Hela juni har ju gått. Vi hängde där hela dagen. Åt glass, lekte, blåste bubblor, och höll låda. Vidar då, lämnar inte filten 😜 den här gräsfobin han har, så festlig och okej, kan ju få hålla i sig en liten stund till, nu vet jag vart jag har han. Men med dom nya mockasinerna han fick funkar det att promenera runt iaf.


När vi sa hejdå gick jag och tog en kik på fico-rean och Sivi-rean. Slutade med ett par nya byxor från hunkydory. Favoritbyxor 👌🏼 kikade Åhléns oxå om de fanns nå fint, typ mini rodini, till Vidar. Men nä. Nu nattar Erik och sen ska vi slå på OITNB. Vår favoritserie just nu. 
 

Mammor och pappor & massa god mat

Igår träffades vi, våra mammor och pappor plus kag Erik och Vidar hemma hos mina föräldrar på mat. Mamma hade fixat supergott och jag som typ aldrig blir mätt var propp när det var över. 


Vi hade supertrevligt och efter maten vart det fika nere vid bastun. Eftermiddag vart kväll och Vidar fick gröt å pj's och somnade gott i vagnen. Vi vart kvar till strax före midnatt innan vi promenerade hemåt. Jag tycker om att alla bor så här nära varandra💛  Idag väntar yinyoga, kalas, Ikeabesök och grillning med vänner. Luften känns sommarvarm och köket har just målats varv 2. & Just ja, Vidar sov inatt igen 😃 

Huskurer [lök mot hosta]

Jag läste om det på IG för länge sedan och tänkte att de där ska jag lägga på minnet, det gjorde jag inte och många långa nätter har vi suttit och tröstat Vidar då han vaknar i en hostattack. Tills igår när det slog mig att just ja, de där med löken!! Googlade för att få reda på hur vi skulle göra. 


Lök sägs ha egenskapen att den absorberar bakterier från sin omgivning och att det är därför som det här knepet fungerar så bra. 
Så gör du!:
•Skiva upp en lök i lagom stora bitar och lägg i en skål.
•Häll över lite hett vatten så att det täcker bottnen, men inte löken.
•Ställ skålen vid huvudändan av sängen och njut av att ditt barn äntligen får sova en hel natt.

Och vet ni, det funkade!!! 😃👏🏼 en hel natts sömn utan hosta, nu hoppas vi på fler där han slipper det och alla får sömn. Dessutom var även min förkylning mycket bättre idag. Tillfällighet? Eller världens bästa huskur. 

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0