Mot fjällen

Igår var jag ledig men Erik var tvungen att dra en sväng på jobb, så jag och Vidar stack hem till Amanda och tjejerna för lek och mys. Emma å familjen dök oxå upp, himla trevligt 💕 jag saknar dom i min vardag! 


Om kidsen själv får bestämma 👆🏼😍 Elsa-dress och rosa jacka å lila hatt. Japp, jackan fick jag sätta på en stolt kille och hatten hitta och satta han på sig helt själv... Vilken tur att vi fick jackan av Amanda 💕 Och nä, de är inte jag utan Emma som kapat lilla miljas huvud. Haha!! 


Idag har jag jobbat, men jisses vilken lugn dag. Ni vet när de är så lite att göra att när de är att göra blir man lat? Så☝🏼️ men trots stängda salar å lite uppgifter slog klockan och jag drog hem. Här hemma har det ikväll packats och donats för imorgon drar Joachimsson's till fjällen ⛄️ äre för mycker begärt att Vidar ska få åka lite pulka? 

Julrea & grattis farbror 🎉

En mycket bakis pappa hade bestämt redan igår att vi skulle på rean, sånt händer inte men när till å med han tröttnat på garderoben.... Då stoppar inte jag honom!! Han var ut med grabbarna igår medans jag och Vidar myste med Sara & kidsen. 


Idag kom vi iväg efter Vidars fm lur till lager 157 där det fyndades massor! Även lite till Vidar å en hatt till mig. Japp, jag vart med hatt idag. Trivs 👌🏼 sen till carling, å trots folk havet, eller tackvare Marie var vi in å ut på en kvart med massa fint. Jag hann hitta en ull tröja å sen påvägen till bilen en till på vila. Perfekt! Julrean under timmen med med barnvag å en massa nytt. Som senare visades sig passa oxå. Känslan av nya kläder i garderoben börjar nog smitta av sig på Erik. Jag hade dessutom sålt ett gäng jackor på IG så catching👍🏼 

 
Sen bar det iväg hem till Eriks päron där det bjöds på god mat för att fira per🎉 25 år imorgon!! Vi vart kvar hela kvällen, himla trevligt. Mindre trevligt är Vidars kvällsrutiner som är helt galna nu, totalt ur fas. Igår och idag sommade han efter 22. Normal tid är runt 20. Vi tar tag i det efter nyår.... Nu sova, jobb imorgon för mig. Men Vidar å Erik får fortsätta slappa💜 
puss å natti 

Anna 💕

Igår kom Anna hit. Äntligen fick jag umgås med (en av) världens finaste människa! Med sig hade hon en varsin julklapp till varsit barn 💝 hon i magen fick en Mini rodini mössa och Vidar enhörnings tröjan från samma märke. Hon skämmer bort oss!! 🙈 men samtidigt så växer ju ärva högen till dagen hon kanske blir mama. 


Erik och Vidar åkte på kalas och jag och  Anna stannade här och fixa oss, åt plock och pratade massor!! Sen drog vi in till stan där vi hade bokat bord på nästet. Åt mer supergod plock och drack massa gott 🍴 gick vidare till Kalles, en drink och sen till pub. Men hjälp, där passade vi då absolut inte in igår så tillbaka till nästet där vi stannade tills midnatt 🌙 Världens mysigaste och 
roligaste kväll! Allt i ett ❤️ 

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0