Bröllopsdag

Igår firade vi vår andra bröllopsdag ❤️ det var två år sedan nu vi slog till med vårt bröllop i Las Vegas! Bästa vi gjort. De å  Vidar, stig huset osv då.... Vi firade med att gå ut tillsammans och äta grekisk mat på Akropolis 👌🏼 så himla gott! Till kvällen när vi nattat Vidar såg vi film, åt chips och sen skålade vi med den årliga champagnen!


Tänk va bra jag har det som får leva med de här två. Och stig! 

Grävskopa, mormortid och bäbis

Började dagen med en promenad med Vidar. Skönt väder men nu är det höst i luften. Känns lite trist, även om luften just idag var helt fantastiskt frisk! 
Idag hade Erik en kompis med grävskopa här för att fixa med poolen. Vidar har ju alltid visat intresse för motorer och grejer med ratt så gissa om nån hade det bra idag! Fullt fokus och rattade vant i hytten. Han var så nöjd... tills vi tog ut honom! Haha, så himla ledsen! Gobit. Sen stod han med pappa länge länge å bara tittade! Fascinerande de där! 

Sen packade vi ihop oss efter sovstunden och åkte till mormor❤️ så länge sedan nu vi bara umgicks med varandra. Både jag och Vidar har saknat de! Vi gick mat, lekte och tog en promenad. En riktigt mysig dag tillsammans ☺️ 


Till kvällen kom Tim och Linda på en spontanare, med sig hade dom lilla Mio. Lilla lilla nyfödda Mio. Jo då, man glömmer fort hur små dom va! 😍 

Nu är det dax att sova, men jag sitter i lökos och har Vidar i famnen. Han kämpar på med sin hosta😔 har förresten bytt HC nu, inte BVC (där var det fullt) men läkare. Barnläkare nu! Så ska boka tid för att ta reda på vad de är. Han lider inte över de på dagarna, men hans sömn blir drabbad. Lilla älskling! 


Anna 💕

Anna är hemma igen! Tänk va den människan gör mig glad. Bara närvaron är lixom "som de ska va" Vi åt lunch på Hedvigs med Vidar som fick sin 1 årspresent 🎉 


Ja va säger man utöver tack !? 💜 men iaf så TACK för världens finaste kenzo tröja!! Anna ser till att min kid är den coolaste kiden i stan. Och förutom att äta, öppna världens finaste present så myste dom över en bok tillsammans. (titta konsentrationen) 
Vi gick efter att vi ätit upp å druckit kaffe ner på stan. Hittade en bombar jacka + rekade regnkläder inför dagisstarten! Beställde även en ordentlig overall häromdagen, i leopard👌🏼 Vi gör oss redo! 


En riktigt mysig dag med bästis! Men nog börjar de bli gränsfall de här med sitta å äta lunch med en ettåring. Åka vagn är ganska ok så länge man får spatsera omkring med jämna mellanrum ☺️ 


Tjusigaste lilla grabben!! ✨

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0