Sommarfeelings


Bästis var hem i helgen och förutom grillningen hade vi en dag på stan. Vi åt sushi, kikade runt och sen gick vi på kondis ☕️ Vidar fick en ny onepice från Mini Rodini som hängde på Åhléns reaställ. med presentkortet vart den inte bara billig utan dessutom gratis. Toppen! Soffhäng tills de vart mörkt, som vi trivs att ha Anna hemma 💕 


Igår drack vi en kaffe med Sara och Frank i solen, hängde med mamma och fixade med storlekar i Vidars klädhögar. Pojken växer och storlek 68 har fått flytta upp 👍🏼 medans jag vek lekte Vidar med klossar. Han är duktig att leka på egen hand. Sen tog vi en promenad! 


När Erik kom hem hade han med sig en stor maffig gasolgrill. Utemöbler har bestämts och av mamma & Kjell fick vi en gungställningen som jag ska fixa ala Emelie style. Ja ni hör ju, Heej sommaren 🌸🌿☀️🌳

Ekologiskt solskydd

Tips alla mammor och pappor! 
Just nu har Apotea.se kampanj på ekologiskt hudvård från ECO cosmetics. Dessutom är det fraktfritt ☀️ kanon ju! Jag beställde solskydd.


Grillning, kalas och bästa kompis 💖


Vidar och jag är friska nu. Hans aptit är det inge fel på och att äta själv är så himla roligt, även om de mesta hamnar på golvet och inte i munnen. till stigs stora glädje 😺 !! 

I helgen har vi haft skojigt. Fredagen började ju med en mysig kväll för mig själv. I lördags grejade vi på tomten, städdag på östnäs, det avslutades med korvgrillning på Sara & Eds tomt. Tänk va... snart bor vi grannar med dom!! 

Eriks pappa har ju fyllt pensioner så lördagskvällen firade vi honom med släkten vännerna å familjen! God mat och himla trevligt var det. Jag och Vidar gick hem tidigt då det är svårt att slappna av på kalas, även svårt att låta han va tydligen så nä, somna hemma är det bästa. Jag slog på en film när han somnat, men women and children, tips!


Igår kom världens bästa Anna hit 💕 !!! Hon, vi, Emma Mattis och Rocky tände grillen och åt gott och njöt i solen hela hela dagen. Jag älskar det här, denna värme ute ☀️ allt blir lite bättre ute. Så är det. 


Våra små nästan-tvilling-grabbar leker för fullt, ibland med varandra, ibland bredvid varandra. Ibland på varandra. [Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0