¤H&M goes UNIF


Men HALLÅ där h&m vill du ruinera mig?!  haha. närå, jag ögonshoppar men hjälp va svårt att inte impuls klicka hem allt där uppe plus lite till. Jag tycker att det är väldigt inspirerat  av UNIF, byxorna tex ser ju nästan exakt ut som dom jag har. Nä nu drar jag ut på en prommis med lillVidar så jag kan komma i dom ;)

¤Glad bäbis och fotobok

 
 
Efter en mörk och regnig morgon klädde vi på oss och tog en långpromenad. Det blev riktigt fint väder till och med så vi gick ner mot havet. Det slår mig hur bra vi har det som kan gå omkring så här.. sjö OCH hav så himla nära. Det är lätt att ta sig ut med dessa omgivningar och med denna lilla solstråle i vagnen får jag bästa sällskapet. Han gillar att ha toppen nerfäld på vagnen så han kan ligga och titta på träden misstänker jag då han skiner upp och får väldigt stora ögon, vår glada lilla bäbis ♥
 
 
Snart får vi ett babygym och jag tror att Vidar kommer älska de. Just nu ligger vi ofta och leker på filten nere på golvet. Vi tränar nacken, rullar runt, lyfter och "pratar" massor. Man riktigt ser hur roligt han tycker det är! Stig kommer mer och mer och lägger sig på filten med oss.. misstänker att han inte är ett dugg intresserad av Vidar utan det är mig han vill ha uppmärksamheten av :P

Igår kom fotoboken jag beställde med koden från mama-tidningen. Jag la in bilderna från Gravidveckorna med text + förlossningsberättelsen och några bilder på tex ultraljudet och när han var helt färsk. Kan vara roligt att läsa för honom sedan... men jag valde nog fel sorts text tyvärr. Liite svårläst men inte omöjligt, man får helt enkelt fokusera när man ska läsa ;) haha!
 
 
Idag är Vidar jätteförskyld stackars.
Snorar och nyser. Så vi stannar inne och myser framför tvn.
 
 
Puss & Kram
ha en fin dag!

¤storlek 62

 

Jag gillar h&m's barnsortiment, det är ekologoisk bomull, fina mönster och bra priser. Lilla Vidar växer på så jag beställde ett litet gäng nya kläder i storlek 62 till honom igår. Det här med storlekar är annars lite knepigt tycker jag. Olika butiker är olika stora fast de är samma märkning.. Så i garderoben har jag sorterat upp allt inte efter storlekar utan ist har jag mätt grejerna på varandra. Men just h&m's och även newbie's storlek 62 passar nu :)
 
 
 
en sån här fräsig tiger hänger btw i Vidars rum.
även den är från h&m.

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0