Fullrulledag

Idag började vi dagen med en promenad tillsammans med gobitarna Emelie och Kee 💕. Frost och kyla ute nu äntligen så hoppas de kommer snö snart! 


Sen hade jag och Vidar äran att få rå om Ida på hennes födelsedag! Vi gjorde vår favoritsallad, åt bakelser och hängde i soffan. Tog även en promenad i mörkret (nu måste jag köpa reflexväst) så idag vart det över en mils gång. Det var en ära att få rå om Ida på hennes dag å Vidar är riktigt förtjust i henne! 

Till kvällen åkte vi till mitt arbete och var med på nattmötet. Det var så roligt att träffa allihop och Vidar fick massor av fina Laban kläder (spöken å nattarbetare hör ihop lixom) Tack så mycket!! Det bjöds även på smörgåstårta för Ida så gissa om magen rund å go idag? Så värt de!
Vidar är i en riktigt solskensperiod just nu vilket är så himla mysigt. Han är lätt och glad för det mesta..... tills ikväll. Lilla älsklingen har gråtigt hysteriskt länge. Han har lite torra fläckar på huvudet som han har kliat massor på. Tror de är boven. Så lite jummet vatten och massa vagga/gå runt/ tuttning och kramar senare å nu sover han i min famn och jag sitter i sängen. Benen är bortdomnade men jag vågar inte röra mig. Alltså hjärtat går sönder när han är så här ledsen. Så nu hoppas vi på att det går över fort. 

Go'natt 

Sushi-dejt med ElinIkväll åkte jag in till stan och lämnade Vidar hemma med Erik. Andra gången sedan han föddes, och nä jag är inte nervös alls för att lämna honom hos sin pappa, hallå hans pappa är ju bäst, det jag inte gillar är flaskmatningen. Jag är rädd helt enkelt att strula med amningen och vi har därför valt våra tillfällen noga. Idag var ett sånt tillfälle. Elin har fyllt år och dessutom flyttat ihop med sin John och jag kände att jag ville ägna mig helt åt henne (bäbisar kan ju lätt ta över) Vi åt sushi på restaurang och muffins hemma i deras suuperfina lägenhet. En sån där himla bra kväll 💕 ....även hemma hade de vart mys på hög nivå. 


Och visst, bara några timmar borta men den enorma glädje att mötas av mina pojkar först vinkades i fönstret och sen med ett leende i hallen. Oslagbart! Helt oslagbart! Jag är nog världens lyckligaste. Japp☺️

¤Vidars önskelista

 
 
 
Eftersom julen närmar sig och våra familjer frågat vad vi önskar oss i julklapp till Vidar så har vi knåpat ihop en lista på saker som tomten absolut får komma med. Bra saker som vi kommer ha användning av!

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0