¤Sephora it palette

Jag är hemma och sjuk idag! Därför tänkte jag ge mig in i en helt ny värld.. från att göra eyeliner och svart sot tänkte jag lära mig ögonskuggor, highlights och primers :) Allt är nytt och det slår mig att jag knappt vet vad en primer är!! 
 
Så, ge mig tips på tutorials (ögon) Gärna med paletter i neutrala färger. .
..sitter här med sephoras it palette nude. 
 
Elin ska lära mig men det gör ju inget om jag tjuvstartar ;) 
 


¤En heldag i Stockholm

 
Länge har vi planerat att hitta på någonting mysigt ihop, jag och Elin. Och igår var det dax för en heldag i Stokholm! Vi åkte tidigt på morgonen och spenderade hela dagen med att flanera omkring, shoppa och bara ha det bra. Vi hade sån tur att Anna hade dessutom ledig dag så lagomt tills det var dax för mat möttes vi upp. Det blev vin och sushi i mängder, två rätter var ;) Timmarna flög iväg och jag tror aldrig att en dag gått så fort någongång. det går fort när man har trevligt ♥ För mig vart det inte mycket shoppat då jag fyllde en klädstång sist jag var ner, men lite smått å gott hittade jag allt. [jätteskjorta -& outher stories. MLP mugg -orban outfitters. smink -Sephora. Örhängen -& other stories. dusholja -rituals] Tack underbara ni för en fantastisk dag tillsammans!!
 
 
 
När jag kom hem blev det mindre kul. Började känna under dagen att det inte var helt hundra och när jag satte mig i bilen då Erik hämtade oss på station kom den, feber. Jag hanterar feber dålig då jag blir helt knockad, dessutom straffade det sig att jag hellre ville vara fin än smart så hej foglossning och en jävla ryggvärk. Grät en skvätt när jag kom hem och bäddade ner mig redan vid 20, vaknade idag med halsont fast feberfri. Och en läxa är lärd, ska jag gå mycket fogbälte på!! 
 
 
Gör den här söndagen till en mysig film och glassätar söndag! 
 
åh åh åh åh i natt tror jag att jag kände bäbis där inne.
nått litet fladder jag aldrig förr känt. 
 
 

Att bli större!

 
Jag inser på instagrams outfitbilder hur stor min lilla mage är! Jag gillar den, och innehållert älskar jag redan läsligt mycket... men de är svårt att klä sig.. Trodde ju nånstans i min naiva lilla värld att vanliga byxor skulle va en piceofcake. Fel! Nu, i vecka 20 börjar det bli rejält obekvämt och allt jag vill ha är tyg över magen! (ja alltså en stor mudd) Att hitta de var dock inte det lättaste. Tröjor, underkläder och sånt är lätt jämfört med byxor. Bästa hittills är skinnbrallorna från H&M och lindex online sortiment. Så idag hämtade jag ut mitt andra par (ja ett räcker inte när man ska tvätta) leggings och slog dessutom till på ett par leggings/strumpbyxor från Åhléns. 
 
 
Hängt med Anneli på stan idag :) himla trevligt... Vi såg E-type appråpå ingenting. Nu ska jag slänga i lite hårfärg och lägga mig på soffan och bara vara. Fredags mood delux här hemma! 
 
Puss & kram på er 

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0