¤Lilla Livias namngivelse-kalas

 
 
Igår var vi bjudna på lilla Livias namngivelse kalas. Det var så himla fint och mysigt :) Jag tycker att dop kan vara det tråkigaste man kan gå på och det är är raka motsattsen till de. Alla sitter i en hästsko-form och ser varandra och ist för trötta psalmer sjöng vi imse vimse spindel och i mitten av allt stod Jessica och Michel med lilla Livia. Sedan bjöds på massor av gofika och jag vet inte om det var för att jag är gravid men jisses va gott allt va :P Smart dessutom att allt var i miniformat så man kunde smaka av allt.
 
 
 
 
Efter fikat och lite fotografering, städning och mingel stannade alla vänner kvar i lokalen för att äta grillat och umgås. En riktigt riktigt bra söndag och så fint ordnat av J & M. Tack för att vi fick komma ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Kolla. jag kan ha små gosiga
barn sittandes på magen ja.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¤Miss Li

Vilken rolig helg vi haft :) Först middagen i fredags och sen på lördag mötte vi upp vänner i parken och gick ner och såg Miss Li spela. Riktigt bra var det!! Jag gillar Miss Li men jag ogillar regnet och kylan som verkar vara här för att stanna. Fast vi hade tur och hamnade under tak iaf. skitsommar.

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0