¤Magiskt ♥

Så var det magiska datumet här. Eller närmare bestämt den magiska -vecka 12-  Veckan då man kan ta de där lättande andetaget man hållt sen man först såg plusset på stickan. Nu har vi kommit dit, till veckan där man kan säga det -Jag och Erik ska bli föräldrar ♥  I Augusti kommer det här lilla hallonet som legat och grott i min allt mer svällande mage till oss. ...å som vi längtar!
 
 
Jag firade med att våga börja längta på riktigt, våga tänka när, inte om.
Så jag gick och köpte vår bäbis första lilla body. Vår bäbis. . .
Det ligger någon där inne i mig, någon som en en mix av mig och Erik.
Det är en obeskrivlig känsla av lycka, glädje och tacksamhet över livet. 
Att få dela allt det här med den man älskar!!
 
 
 

Jag så är dålig på att bära runt på såna här hemlisar så jag kan inte hålla på det nå mera nu, vi har ju vetat sen nästan på engång. Dessutom känns det som våra nära å kära håller på att spricka av stolthet så nu hörrni, nu är det frittfram att stolt berätta att ni ska bli mormor/morfar farmor/farfar farbror osv...
Det här är en mycket välkomnad liten tuss som ligger där inne. 

¤Relax pants

Allt i min garderob.. typ.. är snortajt. Vilket jag gillar :) Men nått lite större och lite skönare kan ju vara bra att ha. Som dom här två relaxpantsen tex. De ena paret är från h&m och de andra Rut & circle. 
 
 
Idag sitter jag och längtar efter våren! Vaknade sent vilket är ok då jag ska ut och jobba igen. Efter kaffet tog jag mig en omvägs-promenad till brevlådan och kände att trots att solen sken var det för kallt och jag är inge sugen att vistas ute... Alltså Januari är en lång, kall och halvtråkig månad, tur att det snart är februari och sen är det ju faktiskt vår :) 
 
 
Nu, fixa till mig.
Dra på relaxpantsen till höger och sticka hem till Sara och käka mat ♥
 

¤En sån där mysig kväll

Rubbad dygnsrytm och kvällsdrömmar (det är en annan version av dagdrömmar) Därför sitter jag här vaken mitt i natten och bloggar. Just kikat på lite web-tv och ska väl snart sussa. Haft en bra ledig dag, även om jag först sov lite för länge men va gör det när man ska ut snart igen... *muttrar* Åkte en snabbis in till stan och köpte kattmat och lite ljus. Ja asså när jag hälsade på hos Gabbi för nån vecka sedan lukta det oförskämt gott hemma hos henne så jag slog till idag på två egna stora doftljus från Indiska. Testa dom :) Sen kom Ida förbi och vi gjorde supergod mat och spenderade hela kvällen i soffan. Vi jobbar bara om varandra hela tiden nu så när vi lyckas få till en sån här dejt ja då mår man ♥ Jag och mina små ynglingar till vänner. När hon åkte hem la Erik och jag oss och kikade på vårt nya favoprogram, Farmen. Och så Stig då, som inte vart så där superintresserad av att mysa mer n på morgon och kanske lite om man bär omkring på han, ja han skuttade upp och gjorde sig riktigt hemmastad mellan oss och jag svär, han kollade på datorn. 
 
Puss & go´natt på er!

[Sarah]

Jag är den kravmärkta versionen av Sex Drugs And Rock´n´Roll ☆

RSS 2.0